| adilan a întrebat:

puteti sa-mi dati si mie un sfat la ce liceu sa ma duc din Bucuresti pe profilul mate-info, am numai zece la mate, chimie si fizica si nu stiu unde sa ma duc, sunt clasa a 7 a si am media generala pana acum 9, 85. FUNDA PLUS VOT

Răspuns Câştigător
| GreenAlien a răspuns:

Nu sunt din Bucureşti, dar la o aşa medie poţi să alergi orice liceu doreşti (preferabil colegiu, cică se face mai multă carte). Ideea este că tu trebuie să fii ABSOLUT SIGUR că vrei la mate-info. Dacă zici că îţi place chimia, poţi să mergi la ştiinţe ale naturii. Oricum, eu te sfătuiesc să alegi realul (real rulz! laughing ), fiindcă nu prea faci mare chestii la uman şi mi se pare total plictisitor. Eu am intrat la ştiinţe ale naturii, iar biologia şi chimia mă aşteaptă. Continuă să iei note mari şi mult succes!

3 răspunsuri:
| zDafuq a răspuns:

Ion Barbu! laughing

| GreenAlien a răspuns (pentru GreenAlien):

Mulţumesc frumos pentru fundă! Mă bucur că am putut ajuta!winking

| dreamnow a răspuns:

Ok, e clara situatia laughing. Daca vrei perfomante, alege Vianu sau Mihai Viteazul pentru ca sunt cele mai bune din Romania. Altele f bune sunt Sf Sava, Gheorghe Lazar sau Gheorghe Sincai. Nu uita ca astea sunt licee de top si depinde de tine daca esti dispus sa le alegi, mai ales ca mate-info este cea mai grea sectie. In rest sunt medii, Nicolae Iorga, Matei Basarab, George Cosbuc, vezi si tu happy