anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

spuneti-mi va rog si mia care vulcan din AmeriKa de Nord este numit,, Farul Americii centrale"

Răspuns Câştigător
| mihaela0205 a răspuns:

IZALCO - vulcan activ în America Centrală (El Salvador), alcătuit din lave bazaltice.
Alt. max.: 1.885 m. Izvoare termale sulfuroase. Supranumit „farul Americii Centrale" datorită craterului său constant activ. A erupt pentru prima oară în 1770.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se numeste Izalco.Si altadata fii mai atenta la scriere.Vulcanul este in America Centrala nu in America(fara K) de Nord.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Stiu ca se scrie fara k Este vo problema daca am skris asa

| Lespoir a răspuns (pentru anonim_4396):

Din pacate nu este doar o problema, sunt mai multe si toate sunt la tine, analfabeta, nepoliticoasa si deloc sociabila ...chiar nu pricep ce cauti pe aici!?``Iti multumim pentru raspuns! Inainte de a confirma te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:

- o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.``

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru mine, nu.Pentru limba romana, da.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Vulcanul Izalco din El Salvador

| andreyutzha a răspuns:

El Salvador este numit „farul Americii Centrale" datorită craterului său constant activ.

Întrebări similare