IZALCO - vulcan activ în America Centrală (El Salvador), alcătuit din lave bazaltice.
Alt. max.: 1.885 m. Izvoare termale sulfuroase. Supranumit „farul Americii Centrale" datorită craterului său constant activ. A erupt pentru prima oară în 1770.
El Salvador este numit „farul Americii Centrale" datorită craterului său constant activ.
Se numeste Izalco.Si altadata fii mai atenta la scriere.Vulcanul este in America Centrala nu in America(fara K) de Nord.
Stiu ca se scrie fara k Este vo problema daca am skris asa
Din pacate nu este doar o problema, sunt mai multe si toate sunt la tine, analfabeta, nepoliticoasa si deloc sociabila ...chiar nu pricep ce cauti pe aici!?``Iti multumim pentru raspuns! Inainte de a confirma te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:
- o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nu stiu", "acum", "adica" si fara dezacorduri flagrante).
- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.``