| stefangx a întrebat:

Sunt clasa a VIII a si vreau sa dau examen la limba italiana pentru admitere in clasa a XI a bilingv! Intrebarea mea este urmatoarea Cum arata testele de admitere? si am auzit ca este un examen scris si unul oral. Intrebarile sunt de nivel mediu sau avansat? funda!

5 răspunsuri:
| IoAlexandra a răspuns:

Daca vrei la Neculce(Bucuresti) te pot ajuta eu(sunte de acolo). intrebarile sunt usoare la proba orala-Cum o cheama pe mama ta, cati ani ai etc. dar tot la oral trebuie sa tragi un bilet pe care este un text scurt-5 randuri si 3 intrebari legate de text. iar la scris sunt intrebari de gramatica(pune articolul, conjuga verbele etc)si trebuie sa scrii o compunere de o pg. dar scoala face cursuri de pregatire sambata(gratis) trebuie doar sa te inscri.si mai conteaza si media... cam ce medie ai?

| stefangx explică (pentru IoAlexandra):

Da la Neculce vreau, am media in jur de 8, 60

| MMihai a răspuns:

Sunt clasa a VIII a si vreau sa dau examen la limba italiana pentru admitere in clasa a XI a bilingv! ==deci vrei să sari clasele a 9a și a 10a, foarte interesant, nu cred că merge!

| IoAlexandra a răspuns (pentru stefangx):

Intri! dar trebuie sa ai grija la examen. oricum cred ca te pot ajuta si cursurile pentru examenul de italiana.

| IoAlexandra a răspuns:

Funda?