Chimia si fizica o sa o intelegi mult mai bine la liceu(asta am inteles eu, caci si eu sunt in a 8-a). Tot la mate-info o sa dau si eu mai departe.Cat despre matematica pe care ai facut-o in generala conteaza doar cat sa stii notiunile de baza pentru a avea habar despre cum se rezolva o problema s.a
Este ceva foarte complex in acest profil si eu pot sa iti urez doar multa bafta pentru viitor!
Materia din clasele 5-8 conteaza foarte putin pentru cea de clasa a 9-a, dar va trebuii recuperata pentru clasele 10, 11, 12! Daca nu crezi ca faci fata nu te duce acolo.Du-te la stiinte ale naturii, faci mai multa mate si biologie.Fizica prea putin si chimie la fel.Iar la BAC o sa dai romana, mate si biologie , nu au o matematica avansata deloc cei de la stiinte, au m3! Dar fac multe ore si vei intelege usor!
Pai eu nu stiu ce sa cred. daca fac fata sau nu..Eu as dori la mate-info pentru ca ma pasioneaza pc-urile si tot ce este legat de ele..Matematica nu e o problema..Stii cumva cate ore de fizica-chimie se face pe saptamana la mate-info?
Sjhxjcks întreabă: