anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,TPU! Vineri am dat un test la fizica. In pauza dinaintea testului, colegii mei isi faceau niste copiute (Toata clasa) pentru ca nu au invatat... Eu nu mi-am facut pentru ca scopul testelor este sa arate cat ai invatat, deci m as fi pacalit singur... E buna decizia pe care am luat-o? Sa-i spun profesoarei (Si sa nu spuna la restul clasei) ca toti au copiat? ( Nu as face asta, sincer).

Răspuns Câştigător
| Elisa97 a răspuns:

Nu știu ce să îți zic. dacă profa e de treabă, ar putea să lase de la ea (să nu pună 1 sau să dați testul din nou). În schimb ea ar putea să pună 1 la toată clasa iar după toți te vor urî. Deci gândește-te la asta și alege.

| anonim_4396 explică (pentru Elisa97):

Ai f mare dreptate! Faptul ca ma vor uri ma face sa nu aleg aceasta varianta! Eventual daca o sa fie note proaste (Ei si-au scris doar definitiile, am avut multe probleme cu formule) o sa mai dam un test! =)

| Elisa97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă bucur că te-am ajutat happy

11 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Normal ca nu, nu tuturor le place sa invete, nu pe toti ii intereseaza fizica si nu tuturor le va trebui. Vezi-ti de treaba ta si lasa-i pe restul.

| anonim_4396 explică (pentru Sn4k3):

Ai dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropo, sunt cls a 8-a. (testul a fost de dificultate destul de mica)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-ti inteleg problema. Daca tu te-ai descurcat fara, de ce ai spune de ceilalti ca au copiat? Si chiar daca nu te descurcai, asa mult te durea daca luau o nota mai mare decat tine?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Tocmai, nu as spune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

UPDATE: Azi s-au dat testele. Nota mea a fost 10, cei care copiasera au luat 5-8 si inca doi 10. =D

| Marvinmiau a răspuns:

Depinde de ce crezi tu ca e mai bine sa faci, am fost mereu in situatia asta, eu fiind elevul "cuminte", dar nu i-am spus profesoarei niciodata de copiuțele lor, daca profesoara e atenta ii va prinde si le va da nota pe care o merita, daca nu ii descopera, fapta e consumata, si oricum, nimanui nu ii place un pârâcios, chiar daca asta ar fi corect, asta e parerea mea, in viata nu toate ies cum ne dorim sau cum e corect, dar daca nu am lasa de la noi uneori ce ar mai fi cu lumea asta? Sper ca te-am asteptat, aștept o fundita

| anonim_4396 explică (pentru Marvinmiau):

Ti-as da si tie una! Dar am dat deja =(. Adauga-ma, daca mai pun intrebari poti sa raspunzi! =D

| Ihatecoffe a răspuns:

Ba, te sfătuiesc să nu spui asta nimănui. Dacă vei spune toți colegii nu vor mai vorbi cu tine.