Nu știu ce să îți zic. dacă profa e de treabă, ar putea să lase de la ea (să nu pună 1 sau să dați testul din nou). În schimb ea ar putea să pună 1 la toată clasa iar după toți te vor urî. Deci gândește-te la asta și alege.
Ai f mare dreptate! Faptul ca ma vor uri ma face sa nu aleg aceasta varianta! Eventual daca o sa fie note proaste (Ei si-au scris doar definitiile, am avut multe probleme cu formule) o sa mai dam un test! =)
Depinde de ce crezi tu ca e mai bine sa faci, am fost mereu in situatia asta, eu fiind elevul "cuminte", dar nu i-am spus profesoarei niciodata de copiuțele lor, daca profesoara e atenta ii va prinde si le va da nota pe care o merita, daca nu ii descopera, fapta e consumata, si oricum, nimanui nu ii place un pârâcios, chiar daca asta ar fi corect, asta e parerea mea, in viata nu toate ies cum ne dorim sau cum e corect, dar daca nu am lasa de la noi uneori ce ar mai fi cu lumea asta? Sper ca te-am asteptat, aștept o fundita
Ti-as da si tie una! Dar am dat deja =(. Adauga-ma, daca mai pun intrebari poti sa raspunzi! =D
Normal ca nu, nu tuturor le place sa invete, nu pe toti ii intereseaza fizica si nu tuturor le va trebui. Vezi-ti de treaba ta si lasa-i pe restul.
Ba, te sfătuiesc să nu spui asta nimănui. Dacă vei spune toți colegii nu vor mai vorbi cu tine.