| FUVDER a întrebat:

Salut TPU Voi ce parere aveti legata despre genul cel mai popular si cel mai controversat manelele voi daca ati vedea o petie cu eliminarea manelelor din tara voi ati accepta/refuza aceasta propunere daca s-ar intampla eu care am fost fan manelelor stiu foarte bine fenomenul acum doar pe tiktok sau ocazional la o nunta/zi de nastere nu mai simt o satisfactie fata de atunci in pandemie eu as fi de parere sa se interzica doar cu o conditie ca cel care voteaza sa implineasca varsta de 18 din cauza ca peste 90% cred ca ar refuza si maxim sa nu fii pensionar nu conteaza daca ai loc de munca sau esti somer bine acum cum decideti voi si sper sa se faca o petitie ca vreau sa vad ce reactie ar avea publicul

6 răspunsuri:
| DeeDee817 a răspuns:

Gusturile nu se discuta, fiecare asculta ce vrea. Nu îți place poți sa pleci. Dacă eu urăsc melodiile populare asta nu înseamnă ca alții care le plac sa nu asculte

| FUVDER explică (pentru DeeDee817):

Foarte bine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu as vrea o petiție in care sa fii obligat să pui virgule când scrii. Ar fi mult mai utila. In primul rand ar avea un sens textul scris de tine mai sus, apoi nu ar însemna cenzura.

| Cipi1212 a răspuns:

Să se elimine manelele și muzica populară.

| ioana748 a răspuns:

Gusturile nu se discuta.
Fiecare sa asculte ce doreste.

| FUVDER explică (pentru suntserios):

Foarte bine se rezolva!