| TsonPing a întrebat:

vreau sa cumpar 2 carti pentru un frate de al meu care sta in Germania, dar nu am gasit nicăieri disponibile.

1. HTML5 si CSS3
2. PHP & MySQL si Java Script

Vreau sa fie in limba Romana, stiti un site de unde pot sa cumpar?
Si separat daca se poate doar HTML5 sau doar CSS3 astea 2 ma intereseaza cel mai mult (HTML5 & CSS3).

P.S Nu am bibliotecii in apropiere prin e la 70 km. Da, am gasit si in limba Romana dar nu au fost disponibile.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca ceea ce vrei tu nu are logica... ce ar face cineva cu astfel de carti daca nu are un PC?

Sunt niste bani dati degeaba pe cartile ale, care dupa cum vezi si tu nu le gasesti pe nicaieri... si poate e un motiv intemeiat pentru care nu le gasesti pentru ca nu sunt utile. Tutorialele de programare si IT nu sunt lectura de seara, sunt chestii care se pun in practica in momentul in care ai citit.

Sa nu zucu ca nu sapund pe ce se cere, cauza pe okazii si olx e posibil sa gasesti

https://www.okazii.ro/......a183859958

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti sa mai zis, ai mii de tutoriale online, chiar si in limba romana desi e o idee proasta rau de tot sa inveti programare si html+css in limba romana. Gasesti in schimb pe eMAG zeci de carti despre subiect... in limba care trebuie pentru acest domeniu, engleza.

| TsonPing explică:

Si eu am mai zis, am nevoie de CARTE pentru un frate care nu are PC, lucra in Germania si are nevoie de carti nu de tutoriale online, de ce nu încercați sa raspundeti pe ce se cere, nu pe ce ati crede voi ca e bine, eu am nevoie de carti in limba romana + ca nu sunt pentru mine

| TsonPing explică (pentru suntserios):

Doamne ajuta, macar ai raspuns pe ce am cerut, am gasit carti in limba romana si nu au mai fost pe stoc, sunt atat de inutile incat e stocul epuizat! serios?!
Mersi.