| SingleForOne a întrebat:

Vreau sa intru la o facultate pe profil economic, cu specializarea finantelor si/sau lumea bancara.

Am incercat vara trecuta, dar nu am fost acceptat, cel mai probabil din cauza ca provin de la profil uman, din liceu.

Cum pot fi acceptat la aceste studii, chiar daca provin de la profil uman?

7 răspunsuri:
| Cksihja a răspuns:

Depinde de nota obținută la bac în special la matematică, la unele facultăți se dă și un test. Specializarea din liceu nu prea contează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La unele facultati se intra pe baza de examen de admitere si/sau media de la bacalaureat. Nu are nicio importanta faptul ca provii de la profil uman, cunosc persoane care au fost la uman si au dat la medicina si au intrat, deoarece s-au pregatit la materiile de examen. Poti intra pe site-ul facultatii sa citesti exact criteriile de admitere

| Sonia822 a răspuns:

N-o sa-ti placa, daca ai inclinatii spre uman. N-o sa-ti placa sa inveti contabilitate bancare happy Si o faci cam degeaba, s-au facut multe restructurari in banci, nu mai e ca inainte. Mergi spre IT- ciberbinetica

| Sonia822 a răspuns (pentru Sonia822):

Cibernetica*

| SingleForOne explică (pentru Sonia822):

"Inainte" referindu-se la care perioada?
Cum era inainte si cum este acum?
P.S.: Sunt polivalent, ma adaptez usor aproape oriunde. big grin M-am transferat la uman atat din pasiune, cat si din cauza colectivului infect dintr-un liceu economic din oras -colegi si profesori, dar totusi avand pasiune pentru domeniul economic, asemenea. Primele doua optiuni de alegere, la final de clasa a 8a, au fost ambele, uman si economic.

| SingleForOne explică (pentru Sonia822):

Insa, nu am realizat ce inseamna multe lucruri, la varsta respectiva, si nu credeam ca profilul uman ma va afecta atat de mult.

| Sonia822 a răspuns (pentru SingleForOne):

Inainte, adica acum vreo 7-8 ani. Cand se deschideau banci, cand exista o alta structura interioara. Acum gasesti o forma de birou cu 2-3 angajati, si foarte multe agentii s-au inchis. In ultimii 5 ani bancile au facut disponibilizari kklau. Dar nici nu stii ce urmeazawinking