| Sonnia a întrebat:

Vreau sa ma mut de la toamna la profilul stiintele naturii, eu acum trecand in clasa a 10-a si fiind la profilul mate-info. Trebuie sa dau examene de diferenta la toamna? Daca da, mi se va modifica media clasei a 9-a?

Răspuns Câştigător
| mennenspeed a răspuns:

Nu trebuiehappy

8 răspunsuri:
| Sonnia explică:

Esti sigur? Ca n-am chef de diferente...laughing

| PrecioussGirl a răspuns:

Nu stiu daca se dau sau nu diferente desi nu cred pentru ca in a9a si in a10a e cam aceeasi materia abia din a11a se fac diferente intre profiluri insa chiar daca dai sau nu examen nu ti se va schimba media de a9a. nu au legatura cele 2.
oricum ca sa fii tu sigura mai bine te duci la liceu si intrebi. este mult mai sigur asa happy

| mennenspeed a răspuns:

La noi in clasa au venit 7 colegi noi, de la UMAN FRANCEZA (5) SI 1 ECONOMIC SI 1 DE LA UMAN ENGLEZAbig grin

| mennenspeed a răspuns (pentru mennenspeed):

Si eu trec in a 10 la stiinte ale naturibig grin

| Anacond3 a răspuns (pentru mennenspeed):

Cum e la stiintele naturii? Mai ales cum e matematica. Trec pe clasa a 9-a si m-am inscris la profil stiintele naturii.

| stpu a răspuns:

Nu trebuie sa dai diferente. Eu la sfarsitul clasei a 9a m-am mutat de la stiintele naturii la mate-info si n-am dat nici o diferenta.

| mennenspeed a răspuns (pentru Anacond3):

Matematica e simpla, ia-ti o programa de pe net, si uitate, dar e simpla, m-am descurcat foarte bine acolo.

| mennenspeed a răspuns (pentru Sonnia):

Nu se da nicio diferenta, de 3 ori ti-am zis, merit funda? m-am interesat din surse sigure!