| Cerneala007 a întrebat:

Salut TPU, vreau sa rezolv o problema dar nu știu cum, nu cred ca sunt cu capul pe umeri..adică nu sunt, în urma cu 2/3zile am fost la primărie și m-am pus într-o situație puțin penibilă și îmi era rușine, la fel și la magazin cu vânzători la casa mie rușine și nu știu cum sa procedez și după ce ies de undeva am gânduri ca sunt prost și sunt rușinos și nu trebuia sa fac chestiile alea dar nu știu unde îmi e capul adică doar după ce le fac îmi dau seama și ma gândesc ce ma fac când o sa trebuiască sa ma duc la lucru pentru ca sunt în Austria și îmi caut un loc de muncă și ma gândesc ce o sa fac acolo printre oameni și am 22 de ani

7 răspunsuri:
| HUAWEHUAWE a răspuns:

Mai abtinete...de ce trebuie sa faci ceva?
daca faci esti un nesimtit si te simti penibil
daca stai si nu faci esti un lenes

fi lenes o perioada si s-a rezolvat

Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa te auto-corectezi!
Daca ti-ai dat seama ca te-ai facut penibil, atunci data viitoare comporta-te astfel: sa nu devii din nou penibil!
Depinde doar de atitudinea si vointa ta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

M-am pus într-o situație puțin penibilă și îmi era rușine.
Cum ai reușit? Cum îți era rușine?

| Cerneala007 explică (pentru sadrian46):

Pai am fost sa îmi renoiesc buletinul la primărie și erau mai multe doamne si oameni acolo cum eram mai înalt văzându-mă ca ma bâlbâi de emoți acea doamna și că mă simt stânjenit a zis la una dintre doamnele de acolo 'da cum să te pui într-o situație așa penibilă și au deschis geamurile fiind ca au ramas fara aer. jurr, mie mi-a murit vocea și na când era sa plec nu am mai știut ce sa zic și toți se uitau ca la felul 2 la mine și eu emoționat am plecat spre casă ca de fiecare de fiecare dată aproape

| Cerneala007 explică (pentru Bula):

Sa mă comport din nou Penibil sau invers ca nu înțeleg sincer

Bula
| Bula a răspuns (pentru Cerneala007):

Sa NU te comporti penibil!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Cerneala007):

Și cum s-a întâmplat? Inainte să intri acolo erai normal. Cum ai devenit anormal când ai căscat gura? Ce ai simțit exact atunci?