| auras2012c a întrebat:

Salut, unde pot gasi toate formulele, sau teoria sa pot intelege exercitiile de la subiectul 1 matematica M2.
Si inca o intrebare: Subiectul 1 este din clasa 9-10, Sub 2 din clasa 11 iar subiectul 3 din clasa a 12-a?
Pe scurt nu stiu de unde pot incepe sa invat la matematica cel putin pentru subiectul 1, dorinta de a invata o am... Dar nu stiu de unde sa incep sad

Răspuns Câştigător
| Ionescu417 a răspuns:

Salut! Subiectul 1 este cel mai voluminos, sunt foarte multe formule.Te sfatuiesc sa iti cumperi o culegere speciala pentru Bacalaureat specifica profilului tau si sa incepi cu teoria de la primul capitol din clasa a 9-a deoarece totul se leaga.Invata foarte binr toate formulele de la clasa.Si fa modele de pe net.Mult succes si sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| auras2012c explică (pentru Ionescu417):

Imi poti recomanda o culegere pentru matematica m2 tehnologic, in care sa gasesc toata teoria 9-12, cel mai bine ar fi sintetizata deoarece nu vreau 10 la matematica, un 6, 7 este ok. Personal ma bazez mai mult pe geografie si romana. happy

| auras2012c explică (pentru Ionescu417):

Imi poti recomanda o culegere pentru matematica m2 tehnologic, in care sa gasesc toata teoria 9-12, cel mai bine ar fi sintetizata deoarece nu vreau 10 la matematica, un 6, 7 este ok. Personal ma bazez mai mult pe geografie si romana. happy