| ThatGuy98 a întrebat:

Vineri dau bac-ul la biologie vegetala si animala si as vrea sa stiu ce ar trebui sa invat pentru un 5-6. Chiar nu as vrea sa iau sub 5 deoarece la mate am facut de 8-9 iar la romana de 7 (conform baremului), si chiar as fi dezamagit sa pic doar din cauza biologiei.
Am invatat cam de o luna din caiet dar nu pot tine minte toate notiunile alea. Am totusi o culegere de pregatire de bac cu toata teoria simplificata in vreo 40 de pagini. Se merita sa tocesc toate paginile in astea 1-2 zile ramase? Sau cum sa fac de un 5?

Răspuns Câştigător
| Florin_Andrei_1998 a răspuns:

Salut! Ca sa iei un 5-6 tr sa stii subiectul 2, acela nu necesita cunostinte foarte multe, tr doar sa stii sa faci problemele cu sangele si alea cu incrucisarile, bine ...si putina teorie din sis circulator. Daca faci asta ai nota 4.La subiectu 1 cred ca sti ca sunt alea cu A si F, alea 3 intrebari iar daca pui la toate F fara sa le corectezi ai mai luat inca 0.6 puncte(mereu 2 sunt false si una adevarata). Deci pana aici ai 4.6 nota... mai mult nu stiu depinde acum poate mai nimeresti pe la grila cateva si ti ai scos 5- ul. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| ThatGuy98 explică (pentru Florin_Andrei_1998):

Ti-am urmat sfatul si am luat bac-ul laughing Am scris pana la urma la toate subiectele la biologie dar eram sigur ca nu-l iau ca am gresit cam mult. Oricum, am luat 6, 6 la biologie. Mersi

| Florin_Andrei_1998 a răspuns (pentru ThatGuy98):

Cu placere )))