Cu siguranta ca o sa te descurci si eu sunt la filologie in cl. a 10-a momentan. si ma descurc foarte bine chestia e ca acum a inceput sa'mi placa matematica pentru. ca a devenit ft usoara. iar la romana sunt multe de citit intr'adevar si ma satur cateodata. pot sa zic ca o sa te bucuri cand nu o sa mai ai in orar mate, fizic, chimie sau biologie cel putin eu asta imi doresc dintotdeauna bafta in continuare :* si parerea mea. e sa-ti alegi acest profil pentru. ca este unul adaptabil as putea spune
Normal ca o sa descurci,nu trebuie sa stai ore in sir ca sa tocesti crede-ma...,si chiar daca e filo somplu nu e ca si cum nu ai face engleza si franceza(germana, spaniola)deloc, asa ca nu au de ce sa iti faci griji.
Buna
Pai eu sunt la profil filo, si da o sa trebuiasca sa citesti insa nu exagerat.
Matematica nu e materie de profil deci,nu o sa faci nici multe ore, nici teza nu o sa dai, iar dintr-a 10 a nu o sa mai faci deloc.
Cu latina mie mi se pare putin mai dificil insa nu foarte tare, depinde de proful pe care il ai
Si da.
O sa te descurci:*
Succes!
Sigur o sa te descurci pentru ca nu trebuie sa citesti tot, doar sa stii un rezumat...si daca tot zici ca nu iti place matematica: nu te speria, oricum din clasa a 11-a nu o sa mai faci mate, fizica sau chimie:p
Pai daca nu iti place sa citesti va fi foarte greu, insa te vei acomoda!
O sa te descurci, e mult pana te obisnuiesti cu orarul si cu liceul!
O sa te descurci! Si eu sunt tot la filologie si am citit doar 2 carti in 3 ani si pot sa zic ca am rezultate chiar bune... Deci nu te impacienta pentru ca o sa te descurci.Este un profil chiar frumos si sunt sigura ca o sa iti placa
La liceu nu vei face deloc gramatica.Si da, vei avea foarte mult de citit. Carti pe care altii le studiaza in clasa a11-a tu le vei studin in clasa a9a. Trebuie sa ai inspiratie pentru a face comentarii reusite, trebuie sa inveti mult, sa citesti tot ce ti se va cere pentru a reusi. Din punctul meu de vedere daca te vei stradui destul de mult si nu vei neglija obligatiile pe care ti le-ai asumat cred ca te vei descurca. Succes. Fundita?