Buna, e o carte superba, Drumes e un autor roman exceptional, e preferatul meu dupa Camil Petrescu. Chiar mai frumoasa mi s-a parut,, Invitatie la vals'' si e scrisa tot de el.
Nu e adevarat ca este o carte pentru adolescenti, am citit si de Dostoievski si cu toate ca ii recunosc meritele(cartea mea preferata este scrisa de el) nu pot desconsidera cartea lui Drumes pe acest criteriu.
Din pacate nu am citit cartea, dar dupa am cautat-o pe net.Din primele pagini cartea mi s-a parut destul de interesanta, Insa nu pot sa spun inca ce parere am despre ea deoarece nu am apucat sa imi fac o idee despre carte.Dar cand o sa citesc mai mult o sa stiu ce sa zic..Pana acum as putea zice ca imi place
O am in biblioteca intr-o editie cam veche. Am inceput-o, de vreo doua ori chiar, si am lasat-o. Nu am mai putut sa o continui dupa cateva pagini.
A avut un final destul de ciudat.Ma bucur ca intr-un final totul s-a terminat cu bine doar 50%, sper ca iti dai seama din ce zic sa nu le dau spoiler celorlalti.
De ce? Sincer mi se pare cea mai buna carte pe care am citit-o.Ai o varietate de sentimente in carte, termin-o neaparat.
Trebuie neaparat sa o termini! E perfecta din toate punctele de vedere, ai toate sentimentele in acea carte,.
E o cartulie de dragoste adolescentina. Pe la 11-12 ani te poate impresiona destul de mult. Din pacate e cam stangaci scrisa si te poti plictisi crunt fiindca povestea e cam saracacioasa. Nu o recomand la varste mai mari de 12 ani, dar pentru copii e draguta
Tocmai ce am terminat-o si am 14 ani...M-a impresionat si e cea mai buna carte dintre toate pe care le-am citit.E pentru toate generatiile si dragostea adolescentina e doar in proportie de 50% avand in vedere ca nu toata cartea este despre asta.Dar ma bucur ca ati citit-o.
Inseamna ca ai citit socant de putin pentru varsta ta. Nu poti spune ca e mai buna decat Fratii Karamazov sau Crima si pedeapsa sau Sonetel lui Shakespeare, sau Iliada sau Un veac de singuratate, poate doar daca nu le-ai citit, ceea ce ar trebui sa te ingrijoreze rau.