| Frank51 a întrebat:

Salut happy

Vreau să mă apuc de disertație și chiar nu știu ce proiect pare mai interesant, deci am nevoie de niște dări de opinii laughing

AI controlled trafic lights - sistem de control AI al semafoarelor

AI controlled parking system - sistem de control AI de parcări

AI speed monitoring - sistem de monitorizare AI al vitezelor mașinilor

Evident dacă doriți mai multe informații vi le dau, iar dacă aveți alte idei sunt foarte deschis.

8 răspunsuri:
| adryang78 a răspuns:

Cel despre semafoare mi se pare interesant. big grin
Și cred că ai suficient material pe care să bați monedă.
Succes!

| StoicAnalysis a răspuns:

Cred ca de parcari. Mi se pare mult mai complex si interesant, felul cum inteligenta artificiala analizeaza la secunda datele si indicatiile ce le ia, si le preda in timp real, pentru a executa parcarile. Daca la asta te referi.

| NLS a răspuns:

La ce te referi la al doilea punct?
Parcare automata a unui autovehicul, sau... Controlul și nanagementul unei parcari?

| J0B0MAT a răspuns:

Cel mai bine e să alegi subiectul care îți place ție mai mult, despre care știi mai multe și la care ai lucra cu drag. Dacă alegi unul interesant pentru alții, îți va fi mai greu să îl faci și vei lucra mai fără spor. Când lucrezi la ceva care chiar îți place, munca va părea mai ușoară.

| Frank51 explică (pentru NLS):

Mă refer la parcare ca și spațiu de parcare, deci sistem care gestionează locurile de parcare. Nu am dat informații multe că e mult de scris la fiecare în parte.

| Frank51 explică (pentru StoicAnalysis):

Ma referam la spațiul propriu zis de parcare, dar uite că mi-ai dat altă idee laughing

| Frank51 explică (pentru J0B0MAT):

În programare se face aproape același procedeu indiferent de ce fel de conținut are proiectul, cu foarte mici diferențe. În cazul de față toate proiectele se vor face în Python cu machine learning, și toate au subiectul principal mașina.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Frank51):

În toate domeniile se face cam același lucru la lucrări, dar diferă totuși. Dacă nu ți se par diferite, o poți alege tot pe cea care îți place cel mai mult.