| Parker_Kip_1997 a întrebat:

Salut, vreau sa stiu daca stie cineva cum se face inscrierea la liceu. Adica dupa ce ai fost repartizat in functie de medie, ce trebuie sa faci la liceul ala? Intreb, pentru ca probabil ar trebui sa plec in perioada in care se depun dosarele la licee si vreau sa stiu ce trebuie facut mai exact.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AC4S4 a răspuns:

M-am documentat si am aflat mai multe.
Asadar, in 10-13 iulie trebuie neaparat sa iti depui dosarul. Il iei de la scoala veche si il duci la noul liceu. Iti dau cei de la scoala veche tot ce ai nevoie.
Daca nu depui dosarul in acest termen, nu mai esti admis la liceul respectiv. In acest caz, comisia din judetul tau va rezolva aceasta situatie in 16-18 iulie (probabil ca nu vei mai ajunge la acelasi liceu).

In concluzie, asigura-te ca ai liber in acea perioada, e destul de importanta depunerea dosarului.

6 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Nu stiu sigur, dar cred ca intre 10-13 iulie trebuie sa iti iei dosarul de la scoala de provenienta si sa il duci la liceul la care ai fost repartizat.

| alex15ccc a răspuns:

Intra pe site-ul liceului sau du-te la liceu si uita-te la avizier ca sa vezi de ce acte ai nevoie pentru dosarul de inscriere( buletin, certificat, fisa medicala, cererea de inscriere etc.)

| Cosminaaaa1 a răspuns:

Dacă te muti la un alt liceu trebuie sa mergi la scoala de proveniență de unde vei primi o cerere (un document) și apoi mergi la liceu și o sa completezi alături de un părinte niște fise.
La mine a fost simplu pentru ca am rămas la același liceu la care am terminat anul trecut generala

| sierra1 a răspuns:

Intreabă diriginta

| Parker_Kip_1997 explică (pentru sierra1):

Mama cat m-ai ajutat. Mersi mult.

| sierra1 a răspuns (pentru Parker_Kip_1997):

Dira e la prima mână, fără intermediari. De exemplu nu ți-a zis niciunul de foaia matricolă. Aia îți trebuie nu alte chestii