Culegerile pentru teste grila pentru admitere se pot obtine de la libraria universitatii si se schimba si modifica aproape in fiecare an, de aceea ce a fost acum 2-3 ani e foarte posibil sa nu mai fie bun, insa "problema" e alta, acum se dau foarte multe intrebari la prima vedere, care nu apar in culegerile de teste, asa ca doar ca sa-ti faci o idee cam ce se da, poti sa te uiti peste cam orice teste gasesti, de exemplu astea:
https://goo.gl/qPcq76
Pentru ce universitate? Din ce oraș? Pentru că testele diferă în funcție de asta
Pentru Cluj n-am găsit nici eu decât pe scribd, dar la Cluj materia pentru admitere e aceeași ca la București și poți face testele de acolo. De astea chiar găsești multe
Http://grilemedicina.com/quiz-ul-negulescu-claudia-6/
De regula sunt putin mai grele ca in cartea de teste. Culegerile de teste costa 75 de lei impreuna, e o investitie mica.
Dar daca comand culegerea de teste acum, anul viitor se va schimba?
Nu stiu exact cand se scot culegeri pentru fiecare an, in de pe un an pe altul inca ar trebui sa fie bune. Oricum, asa cum ti-am zis, la admitere o sa fie multe intrebari care oricum nu sunt in culegeri, asa ca pur orientativ poti sa te uiti si peste culegeri de acum 5-6 ani. Oricum o sa ai foarte putine intrebari la admitere care sa le fi intalnit si in culegere. Chiar daca ai ultima culegere aparuta exact pentru anul in care dai tu admiterea.
Eu dau admiterea in 2018, voi face teste si din culegere dar si teste grila cu intrebari care nu mi se la admitere, oricum multumesc.
Trebuie sa faci TOATE grilele si din culegerea din 2017(care a aparut in aprilie) si din aceea ce va aparea in anul urmator. Dupa ce vei stii perfect grilele te poti apuca de subiectele de olimpiada de a 11-a. Important e sa faci grilele de la ei si nu de la orice alt site, fiindca vei observa niste nuante, capcane pe care doar cei din Cluj le integreaza. Chiar daca intrebarile vor fi la prima vedere, ele vor fi de tipul celor din culegerea de teste. Ai fi putut merge si la cursurile de la Universitate, daca ai ceva materie parcursa.
Ar trebui sa dau multi bani pe culegeri, dar am sa fac ce spui tu.Chiar in vara asta voi merge la admitere, sunt a 11-a sa vad cum este si poate obtin cateva informati despre grilele de anul asta.
Poti merge eventual la simulare, desi inscrierile s-au incheiat. Pot sa-ti fac poze la subiecte si mai povestim in privat, e bine ca te-ai aoucat de pe acum.