| Erin28 a întrebat:

Salutare!
Acum că am terminat cu bacul, as vrea sa îmi dau examenul la engleza. Care este mai bun: Cambridge IELTS? O colega de-a mea și-a dat IELTS-ul, dar din cate am înțeles, trebuie susținut din doi in doi ani.

8 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Eu locuiesc si in Anglia Cambridge ar cam vrea angajatorii de pe aici sa vada ca ai
Asa ca iti recomand Cambridge

| trophin a răspuns (pentru RxTx):

Și dacă el vrea în Azerbaidjan?

| Erin28 explică (pentru RxTx):

Mulțumesc!

| Erin28 explică (pentru trophin):

Mă gândeam că, dacă am ocazia la facultate, sa particip la ceva programe de tipul schimb de experiență sau finanțat prin programul Erasmus. Și m înțeles că se solicita un certificat care sa ateste nivelul de înțelegere a unei limbi, de regulă engleza. Colega mea de clasa merge in Olanda la facultate, și a a susținut IELTS, deși am înțeles că trebuie susținut o data la doi ani.

| trophin a răspuns (pentru Erin28):

Nu știu. Poate uiți limba și te testează happy

| trophin a răspuns:

Doi ani scrie aici...

| Brizbriz a răspuns:

"Care este mai bun: Cambridge IELTS?"

ce ar fi sa incepi cu limba romana, ai doua greseli FOARTE aiurea in propozitia asta:
1. insinuezi ca exista UN SINGUR examen numit "Cambridge IELTS"
2. daca e unul singur cu poate fi "care e mai bun"?

corect ar fi Cambridge *SAU* IELTS

care e mai bun dintre Cambridge si IELTS... IELTS EVIDENT
este recunoscut oriunde in lume samd si sunt multe job-uri la care iti cer NUMAI IELTS si nimic altceva

insa la sfarsitul zilei tu nu stii nici care e diferenta dintre ele, si anume:
Cambridge e pentru engleza britanica (aia care vorbesc sexy, dar par ca au un bat infipt in... unde soarele nu patrunde... infipt PANA SUS, adica engleza pentru snobi)
IELTS e pentru engleza americana, care e mai usoara, dar mult mai folosita pretutindeni
deci, ce preferi TU?

| Erin28 explică (pentru Brizbriz):

Da, scuze, am o greșeală de exprimare. Nu mi-am dat seama. Toată lumea greșește, și cred că și tu comiți uneori asemenea erori.