| Vickyy a întrebat:

Am nevoie de un mic sfat. Un elev din clasele gimnaziale doreste sa invete informatica. Ce ar trebui sa ii predau intai si intai?

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Nu-l chinui cu programe scolare si alte minuni de tipul C++ carora nu o sa le gaseasca utilitatea imediat.

Intra pe code.org si ai acolo un program complet pentru incepatori.

Poti continua la khanacademy.org pentru JS, HTML/CSS, algoritmi etc.

7 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Ii dai un test de evaluare si vezi ce stie. Dupa aceea, incerci sa ii umpli lipsurile, incepand cu notiunile elementare.

| HarleyQuinn2003 a răspuns:

Păi profu' meu de info ne invata mai întâi cum sa scriem mai rapid si mai corect pe calculator.
Intrăm pe site-ul "MyDictatilo" sau ceva s genu ăsta, SAU "invatasingur.ro" link-ul "tastatura Qwerty" si acolo ai mai multe exercitii.
Sper ca am ajutat

| AlexAlex413 a răspuns:

Pai prima data la orele de informatica se preda despre PC, conponentele lui, software, hardware si dupa programe de baza si tot asa.

| K0sti a răspuns:

Ce e ala un calculator, prima data! Principii de functionare, parti componente, functii si altele! Asta daca stii si tu!

| Sn4k3 a răspuns:

Sa scrie rapid / despre calculator / pe urma poti sa incepi sa il inveti limbaje de programare (daca se descurca).
Poti incepe dupa astea cu HTML / CSS / JS, sunt cele mai usoare si pe urma C++, Python, Java.

| Vickyy explică (pentru K0sti):

Normal ca stiu! Am intrebat cu ce sa incep pentru ca eram nedumerita. Adica nu stiam daca sa incep direct cu partea de programare...