Cei asa de greu apar pe un site de stiri fara voia mea si ma acuza de furt cei asa de greu
OMFG daca vrei sa pari tu "inteligent" da si tu o replica mai buna gen: te exprimi ca un analfabet, jucator de metin, adept al lui basescu, cretin-ortodox.
Dacă ești minor, normal e să vorbești cu părinții tăi. nu știu exact care e contextul, ce site de știri e (poate nu e unul serios) și, mai ales, dacă nu cumva poza e doar informativă. oricum, îți recomand să vorbești cu părinții tăi, în cazul în care nu ai făcut-o deja. și da, îi poți da în judecată, însă numai dacă refuză să scoată fotografia. de asta spuneam că ar fi bine să vorbești cu părinții tăi și să rezolve ei această problemă
Ma da-mi si mie siteu si da poti sai dai in judecata si sa le ceri daune (despagubiri ) cere bany bany bany bany bany 1. ooo euro pe caciula
Cum te acuza de furt, asa fara nicio proba? a venit politia, ti a luat declaratii?
Pai ce ajutor ma omule, stai ca n-am inteles ce s-a intamplat exact.Adica tu vrei sa zici ca ti-a facut cineva o poza, a pus-o pe un site si a zis ca ai furat nu stiu ce? E ca si cum eu m-as duce la un meci, as face o poza unui jucator, si dupa aceea l-as acuza ca m-a violat.N-are nici-o relevanta, ori n-am inteles eu la ce te referi, ori cine a facut articolul ala e cretin rau de tot si ar trebui dat in judecata si lasat in puta goala).
cristiansonix întreabă: