| AndreiMnc a întrebat:

Salutare! Ca probabil majoritatea celor la sfarsit de clasa a 12-a sunt in căutare de facultăți. Eu vin de la un liceu economic (Madgearu) care sa spunem ca m-a familiarizat cu anumiți termeni economici si din acest considerent tind tot catre această ramură. Daca stai sa citești tot ce scrie pe internet...toate facultățile sunt de rahat (totuși nu contrazic lucrul ăsta in totalitate). Ca atare vin cu o întrebare la care sper sa primesc cat mai multe răspunsuri ajutatoare: Care facultate din cadrul ASE merita cel mai mult? Iau in calcul si FAA din cardul UB despre care nu gasesc prea multe inf, dar care parca suna ceva mai bine decat cele de la Ase. FAIMA parea o variantă, dar la ce pareri am citit, am eliminat-o. Aștept răspunsuri! Mulțumesc!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fieraru23 a răspuns:

Nu stiu ce sunt alea facultati economice dar eu zic sa te duci la facultate ca lucrezi la un job mai bun.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii ca nici o facultate nu vine cu loc de munca asigurat.
Si cum tu consideri ca toate facultatile sunt de rahat, ti-as sugera sa nu te mai chinui degeaba sa faci o facultate, ca nu ai nevoie.
Poti face o postliceala de 3 ani, sa iesi cu o meserie si sanse mai mari de job, sau poti sa te angajezi oriunde gasesti, doar cu BAC-ul luat.

| AndreiMnc explică (pentru Violleta2022):

Nu consider facultățile de rahat, am spus ca asta gasesti in parerile de pe internet