La inceputul anului ai inceput sa mergi la sala, ceea ce, daca este adevarat, este foarte bine. In general este bine sa ai limite in orice. Chiar si in invatat. Daca programezi timpul corect, ai vreme si de recreere. Repetitia este mama memoriei, deci nu pierzi timpul. In ceea ce priveste mancarea, ia singura hotararea sa mananci la ore fixe, zilnic, astfel incat sa iti formezi un reflex. Fii calma si toate vor iesi exact asa cum iti doresti.
Doamne, si eu era exact asa după ce am dat examenul, eram foarte stresata de greselile pe care le-am făcut si am crezut ca nu i-au nota pe care o vreau.Nu puteam mânca efectiv nimic, nu simțeam gustul mâncarii, dar totusi după acestea mi-am revenit.In primul rand, daca esti stresata nu reușești nimic, la romana este simplu, Doar trebuie sa fi atenta la anumite lucruri si sa ai un vocabular frumos, la mate ce este mai greu, dar daca eu am putut si tu poti.Gandeste-te ca doar 2 ore durează, iar apoi scapi, trebuie sa dai tot din tine, apoi stai linistită 4 ani.Seara si dimineata repeta pentru ca atunci mintea lucrează bine.In legatura cu mâncarea încearcă să mănânci ceea ce iti place, chiar dacă nu ar trebui încearcă să mănânci dulciuri sau fructe care iti plac sau daca nu pizza.Eu cand nu puteam mânca, mâncăm vreo 7 nectarine deoarece chiar dacă nu puteam mânca și nu simțeam gustul, nectarinele imi plac sau. Spune-le părinților tăi ca nu ai deloc pofta de mâncare și nu poți mânca și te vor ajuta.Incearca sa iesi afara cu prietenii si relaxeazate, altfel nu vei putea invata.
Succes.
Multumesc pentru raspuns. Apreciez. Am inceput sa ma simt mai bine. Fiind vorba de mancare... nu s-a schimbat mai nimic, insa, macar starea de spirit s-a imbunatatit.
Daca dadeam BAC-ul din mate, eram moarta de mult.