| WuDog a întrebat:

Sunt clasa a 8 a, si tocmai am aflat ca media de admitere la filologie este de 9, 70.Credeti ca e adevarat?
Pentru ca eu nu cred, adica daca era mate-info mai ziceam dar la filo?

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Asta e media cea mai mare cu care sa intrat, dasr poti intra si cu medie mai mica.Eu am dat la stiiinte sociale acum 2 ani, si in brosura media era de 9, 60 si eu avem 8, 92, si am intrat, e drept ca in a 2 a clasa dar asta nu prea mai conteaza, am intrat unde am vrut si materiile ca prima calsa le fac.Asa ca pune optiunea daca vrei nu ai ce sa pierzii.

4 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

E posibil. Eu sunt la filo, si la mine in clasa, ultima medie a fost 7, 50 si ceva parca. Imi amintesc doar ca a fost o singura medie de 7. Si la mate-info au fost si din aia cu medii mai slabe ca la mine in clasa.
Oricum, ce legatura are profilul? In clasa a8-a toti aveti aceleasi materii, depinde de fiecare, unde vrea sa dea.

| Aisha a răspuns:

Pai depinde si despre ce liceu vorbesti si poate asta a fost media de anul trecut. Asta nu o sa poti sti decat dupa examene nationale.

| Cosmotel a răspuns:

Asa-i pentru ca multi se duc la profilele mai usoare. 9, 70 pentru prima clasa.dar pentru a doua sau chiar a treia trebuie sa fie mult mai mica. asta daca tii neaparat sa dai la filo.

| WuDog explică:

Aha,pai multumesc