Fa scoala informala de it. Primesti diploma acreditata care te scuteste de impozit dupa 4 luni de zile si un examen. Costa 1200 euro taxa
Serios asa prostesc aia de la scoala informala de it ca diploma lor te scuteste de impozit?
Salutare. Funcția propriu zisă se numește Operations Endpoint Administrator, care face parte din echipa de Infrastructură Globală. Mă ocup de crearea și menținerea la zi a aplicațiilor, configurarea unor servere unde se distribuie aceste aplicații, codare în Powershell și VBS cât și acopăr partea de OS deployment. Te ajută asta?
Mulțumesc frumos.
Salutare din nou,
Nu, nu este help desk. În acest moment funcția mea dă înspre un DevOps, cel puțin la asta lucrăm acum pentru a primi tot mai multe responsabilități. Nu stau deloc prost nici cu salariul, pentru cineva fără studii superioare.
Motivul pentru care am nevoie de o licență e pentru a mi deschide mai multe oportunități cât și să nu fiu trecut cu vederea când o să vină vorba să caut altceva doar din cauza lipsei unei diplome. Dacă cumva ai mai multe sugestii de facultăți, cu nume dacă te rog, mi-ar fi de mare folos.
Sjhxjcks întreabă: