| SuperWoofer a întrebat:

Salutare,sunt in clasa VIII
Dupa cum stiti astazi s-au afisat rezultatele la simulare.Am luat 8, 9 la romana(nu prea am tratat subiectul cu cea mai mare seriozitate si daca il tratam luam peste 9, 5), dar la mate am luat 6, 2 si mi se foarte mica nota pentru profilul care vreau sa-l urmez(vreau sa merg la mate-info, deaorece imi place matematica foarte mult dar, nu prea ma descurc la ea) si dupa cum bine stiti mai sunt doua luni pana la evaluare ce sfaturi imi puteti da ca sa iau peste 8.5(meditatii fac deja) s-au daca este posibil sa iau peste 8.5 la evaluare stiind ca mai este foarte putin pana la ea

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, mie nu prea mi s-au parut grele subiectele sa iei 6 (si eu sunt a VIII-a). Cu putina atentie trebuia sa iei si tu macar cu un punct mai mult. Trebuie sa mai inveti daca vrei la mate-infol, dar eu nu inteleg ce ai gresit tu asa de mult. Nici eu nu am lucrat decat jumatate din subiectul 3, insa daca nu lucrai nimic (ceea este cam greu de crezut deoarece la un ex. iti cerea sa arati cat este o latura de patrat stiind diagonala) luai 7. Fii mai atent, E(x) nu era greu daca iti dadeai seama de formula, restul chiar nu mi s-a parut greu. Fii mai atent, repeta teoria, repeta lucrurile alea simple la care gresim mereu (divizibilitate de exemplu) si concentreaza-te pe ce nu ai stiut la simulare.

4 răspunsuri:
| Andersen2k18 a răspuns:

Cum adica iti place matematica,dar nu prea te descurci la ea? omule nu trata subiectu superficial,trateaza-l cu maxima seriozitate, oricum notele de la simulare nu garanteaza faptul ca nu o sa iei examenu, iti spun din propia experienta asta, fii calm, lucreaza mai mult, si o sa reusesti sa-l iei.

| deeeaqq a răspuns:

"Îmi place matematica, da' nu prea mă descurc"
...

| SuperWoofer explică (pentru Andersen2k18):

Adica imi place matematica mai mult deoarece este o materie unde mereu trebuie sa te perfectionezi si afli lucruri noi

| SuperWoofer explică (pentru anonim_4396):

In primul rand, nu am inceput sa invat inca de la inceputul anului si m-am trezit la sfarsitul lunei februarie si de asta am luat nota asa de mica la mate, ca la romana tot la fel nu am invatat cine stie ce dar ma descurc foarte bine la ea
In al doilea rand multumesc pentru sustinere