Exista exercitii de dictie care ti corecteaza accentul, si oricum accentul il capeti daca traiesti in acea tara si vb numai acea limba mult timp, la un moment dat nu o sa mai poti vb bine romana
Din câte știu încă de când suntem copii începem să realizăm diferențele de limbă/lingvistică, ba chiar un copil poate să deosebească diferențele dintre limbi mult mai ușor decât un adult. Și cum spune și grgdlk dacă o să trăiești într-o zonă de pe glob unde se vorbește cu un anumit accent după o perioadă vei începe și tu să vorbești la fel chiar fără să îți dai seama.
E cam greu sa faci asa ceva, ti am zis exista exercitii de dictie dar eu cred ca nu o sa vb niciodata ca un adevarat spaniol sau american/englez daca nu traiesti acolo si aia sa devina limba ta principala, du te in moldova si stau acolo vreo 3, 4 ani sa vezi cum o sa vorbesti cu accentul ala fara sa vrei, asa e si cu alte limbi doar ca e mai greu acolo trebuie sa stii si limba nu doar sa vb cu accent, oricum e foarte bine daca tu stii astea 2 limbi la perfectie, ce ti trebuie si accent