Pai ai putea încerca la profil de mate-info.
Dacă înveți formulele la matematică și muncești cât de mult îți garnatez că o să ajungi să iubești matematica mai mult decât română.
Cu multă muncă poți să excelezi în orice domeniu îți dorești.
Depinde doar de tine dacă începi să muncești sau te lași pradă lenei dar după nu te poți plânge că nu câștigi bani.
Orice lucru pe care-l alegi în viață necesită sacrificii uriașe și multă, multă muncă.
Așa că îți urez mult succes! Sper că te-am motivat.
Cel mai banos cred ca e la un profil care contine mate. poate nu-ti place ca nu te a facut profesorul sa intelegi. majoritatea facultatilor si masterelor,, tehnice'' includ matematica. un profil de mate info te-ar introduce si-n informatica care a devenit indispensabila si f banoasa.
daca chiar nu ti place... te poti orienta pe stiintele naturii, unde de obicei, se pune accent pe chimie mai mult decat pe biologie...
sau stiinte sociale pentru istorie.
facultate si master poti sa faci dupa orice profil ai face
Ramai la profil uman, stiinte sociale sau filologie. La restul dai bac la mate, fizica/chimie si nu iti recomand dupa ce ai scris mai sus. Nu conteaza ce liceu faci, conteaza pregatirea din clasa a 12-a spre profilul la care mergi mai departe.
Din cate am intelesd daca ma orientez spre stiinte sociale, termin o facultate nu voi avea un job foarte banos.