Diploma nu este recunoscută de COPSI/APR ci de CNRED. Adică să ai o diplomă corect și legal acreditată în țara respectivă. Opțiuni: Open Universiteit din Olanda sau Open University din Marea Britanie. Atenție că astea nu sunt totuși 100% fără prezență fizică.
A, da, fără licență în psihologie masterul îl cam faci degeaba.
Licență exista, voiam sa știu o lista cu facultățile al caror master este acceptat de COPSI
Inca o data: poti sa ai orice licenta, ea nu conteaza, in afara de licenta in psihologie sau psihosociologie.
Deci daca licenta si masteratul nu sunt in aceeasi disciplina, diploma nu va fi recunoscuta.
Cred ca vorbim la fel si ne intelegem diferit : eu vreau sa aflu daca exista o lista a facultatilor al caror masterat este acceptat de COPSI, de ex. : Univ din Padova-acceptata, Univ.din Twente-neacceptata, Univ. de la Stockholm - acceptata si tot asa.
Adica, exista diploma licenta in psihologie si se doreste a face un master tot in psihologie in afara.
Inca o data: APR-ul nu are atributii de recunoasterea diplomei. Aceste atributii le are doar statul, prin intermediul CNRED-ului (echivalarea diplomelor straine in Romania).
Usagiii98 întreabă: