| Bulgareanu_Valentin_1968 a întrebat:

Salutare tuturor! Aveti idee care sunt facultatile unde se poate urma un master online in psihologie, atat in tara cat si in afara, recunoscute de COPSI?

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Diploma nu este recunoscută de COPSI/APR ci de CNRED. Adică să ai o diplomă corect și legal acreditată în țara respectivă. Opțiuni: Open Universiteit din Olanda sau Open University din Marea Britanie. Atenție că astea nu sunt totuși 100% fără prezență fizică.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

A, da, fără licență în psihologie masterul îl cam faci degeaba.

| BUC318F a răspuns (pentru doctorandus):

Licență exista, voiam sa știu o lista cu facultățile al caror master este acceptat de COPSI

| doctorandus a răspuns (pentru BUC318F):

Inca o data: poti sa ai orice licenta, ea nu conteaza, in afara de licenta in psihologie sau psihosociologie.

| doctorandus a răspuns (pentru BUC318F):

Deci daca licenta si masteratul nu sunt in aceeasi disciplina, diploma nu va fi recunoscuta.

| Bulgareanu_Valentin_1968 explică (pentru doctorandus):

Cred ca vorbim la fel si ne intelegem diferit : eu vreau sa aflu daca exista o lista a facultatilor al caror masterat este acceptat de COPSI, de ex. : Univ din Padova-acceptata, Univ.din Twente-neacceptata, Univ. de la Stockholm - acceptata si tot asa.

| Bulgareanu_Valentin_1968 explică (pentru Bulgareanu_Valentin_1968):

Adica, exista diploma licenta in psihologie si se doreste a face un master tot in psihologie in afara.

| doctorandus a răspuns (pentru Bulgareanu_Valentin_1968):

Inca o data: APR-ul nu are atributii de recunoasterea diplomei. Aceste atributii le are doar statul, prin intermediul CNRED-ului (echivalarea diplomelor straine in Romania).