| Tiomcik a întrebat:

Salutare, vin cu o așa nelămurire. Momentan sunt a 12 la un Colegiu Economic, lucrez la atestat, pe care il voi preda la sfârșit de an. Ca orice alt om ma informez din diferite surse, întrebarea e dacă dau copy/paste la o parte de informație de pe chat gpt, pot fi detectat la plagiarism, dacă se verifica?

4 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Da!

| mODIN a răspuns:

Lucrez intr-un mediu academic si in permanenta vad studenti care sunt picati din cauza ChatGPT. Te sfatuiesc sa incerci sa reformulezi cu cuvintele tale tot, ca oricum atestatul are parca doar vreo 20 de pagini daca tin bine minte.

| Tiomcik explică (pentru mODIN):

In jur de 35 de pagini, dar nu e problema cât are, dilema mea principala a fost sa știu sigur cum sta lucrurile cu chat gpt, ma bucur ca am anticipat lucrurile si am aflat un răspuns. Va mulțumesc! O zi frumoasa!

Bula
| Bula a răspuns:

ChatGPT "invata" din sursele accesibile prin internet - deci copiaza ideile, chiar daca le reformuleaza. Tot AI iti poate detecta cel mai repede plagiatura!
Lucrarea ta trebuie sa fie individuala, conceputa si formulata DE TINE, pentru a nu fi considerata plagiatura!