Sincer sa fiu, daca se considera semn lucrarea ta trebuia sa fie anulata de atunci, daca foile s-au trimis mai departe cum ai spus tu nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, adica cel putin eu asa stiu. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Da, le-am anunțat imediat de cum mi-am dat seama ca am gresit, apucasem sa scriu aproape 3 rânduri si mi-au zis sa tai si sa scriu pe prima pagina. Apoi, când m-am dus sa predau foaia, mi-au numerotat foile scrise, pe cele albe si pe cea cu greșeală le-au zetat da' nu le-au pus la calcul, nici macar pe cea cu greșeală. Chiar stăteam pe gânduri ieri sa nu cumva sa ma trezesc cu vreo surpriză. Multumesc mult!
Camerele sunt puse mai mult pentru "intimidare". Nu le verifica nimeni pe toate; se verifica prin sondaj si in cazul reclamatiilor.
Cand am dat eu(anul trecut) am mutat o foaie la marginea bancii sa isi arunce ochii o colega si m-am prefacut ca fac altceva, uitandu-ma in partea opusa. Am mai stat si in prima banca
Am mai auzit si eu cazuri )))
Aoleu, am incurcat intrebarea
Doamne, scuze! De aseara mi-a ramas in cap intrebarea altcuiva si dimineata cand am raspuns, n-am mai citit decat inceputul... Scuze din nou
Nu-i nimic )) despre intrebarea mea ce zici? ) :*
Ți-ar fi spus supraveghetorii dacă nu e ok. Având în vedere că ei au acceptat să trimită lucrarea așa, dacă mai departe ar face cineva nazuri(deși nu cred), ei vor fi trași la răspundere, dar stai liniștit . N-o să se întâmple asta
Doamne ajuta! Mersi mult pentru incurajari! Acum trebuie sa ma pregatesc pentru geografie, intial am fost putin demoralizat, mai sunt putin, dar ma pun pe invatat ) vedem ce va fi. Zi faina :*
Curiosul999 întreabă: