Sincer sa fiu, daca se considera semn lucrarea ta trebuia sa fie anulata de atunci, daca foile s-au trimis mai departe cum ai spus tu nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, adica cel putin eu asa stiu. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Camerele sunt puse mai mult pentru "intimidare". Nu le verifica nimeni pe toate; se verifica prin sondaj si in cazul reclamatiilor.
Cand am dat eu(anul trecut) am mutat o foaie la marginea bancii sa isi arunce ochii o colega si m-am prefacut ca fac altceva, uitandu-ma in partea opusa. Am mai stat si in prima banca
Da, le-am anunțat imediat de cum mi-am dat seama ca am gresit, apucasem sa scriu aproape 3 rânduri si mi-au zis sa tai si sa scriu pe prima pagina. Apoi, când m-am dus sa predau foaia, mi-au numerotat foile scrise, pe cele albe si pe cea cu greșeală le-au zetat da' nu le-au pus la calcul, nici macar pe cea cu greșeală. Chiar stăteam pe gânduri ieri sa nu cumva sa ma trezesc cu vreo surpriză. Multumesc mult!
Doamne, scuze! De aseara mi-a ramas in cap intrebarea altcuiva si dimineata cand am raspuns, n-am mai citit decat inceputul... Scuze din nou
Ți-ar fi spus supraveghetorii dacă nu e ok. Având în vedere că ei au acceptat să trimită lucrarea așa, dacă mai departe ar face cineva nazuri(deși nu cred), ei vor fi trași la răspundere, dar stai liniștit . N-o să se întâmple asta
Doamne ajuta! Mersi mult pentru incurajari! Acum trebuie sa ma pregatesc pentru geografie, intial am fost putin demoralizat, mai sunt putin, dar ma pun pe invatat ) vedem ce va fi. Zi faina :*
Curiosul999 întreabă: