anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuze pentru intrebare nu am stiut unde sa o pun pentru ca sunt noua pi acest site si as vrea sa stiu un lucru singur. ce inseamna a amana anul scolar si ce inseamna a retrage dosarul de la un liceu? mentionez ca sunt in clasa a 10 seral. spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac ca sa nu pierd anul? eu sunt plecata momentan din romania de la inceputul anului scolar si nu ma pot intoarce.mersi

10 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Trebuia sa anunti inainte de a pleca -

| Rikudou a răspuns:

Am avut o colega cu aceeasi problema.Convinge-ti parintii sa ia legatura cu directoratul scolii si sa le explice.Cel mai simplu.

Răspuns utilizator avertizat
| harciog a răspuns:

Ca sa eviti un viol mai bine stapineste-ti feromonii.Eu chiar sint hirciog.

| harcioaga a răspuns (pentru harciog):

Interesant,eu intreb de scoala si tu imi spui ca esti harciog!

| harcioaga a răspuns (pentru ccoorleone):

Da am peste 18 ani, am mult mai mult.eu am avut un accident in mai de trafic si sunt impreuna cu fetita mea la tratament aici de asta nu pot veni.iar diriginta mea mi-a spus ca saptamana asta imi va face dosarul de exmatriculare.iar eu nu as vrea sa-mi se intample asta. tocmai de asta am cerut parerea pe site.pentru ca daca ar fi asa ar fi foarte bine i-as putea spune dirigintei sa imi inghete anul si tezele sa le dau pe toate cand pot veni eu in Romania(asta insemnand undeva in primavara-vara nu?)))

| harciog a răspuns (pentru harcioaga):

Uuupppssss,scuuuzeeee,miiii de scuuuzzzeeeee.

Nu face nimic, am banuit eu ca esti bebe laughing

Am banuit eu ca esti bebe laughing

Nu pot raspunde la mesaje statutul meu de membru junior nu imi permite crying sorry