Cred ca se poate doar cu o conditie : daca directorul nu a introdus in baza de date fisa ta, daca a introdus-o nu o mai poti schimba, iar daca nu a introdus fisa nu tine de director treaba asta, el va suna la inspectorat si va intreba daca se mai poate face ceva.Pana la urma nu va inteleg.Eu am stat acasa sa imi fac fisa pentru a fi concentrat. M-am consultat cu parintii si mi-am facut optiuniile dinainte.Eu cred ca tu le-ai facut acolo pe loc, inainte sa dai fisa
Bună!
Teoretic, nu se mai poate completa o altă Fişă de înscriere
Acum se fac doar CORECTĂRI - în cazul în care sunt greşeli ale datelor/codurilor - dar NU se mai pot trece, în plus, alte coduri!
Totuşi, eventual, poţi încerca să vorbeşti cu Dirigintele şi să vezi dacă nu te lasă să completezi altă Fişă...
Ştii vorba aceea : "Încercarea moarte n-are!"
Toate cele bune!
Colega mea a gresit vineri cateva coduri si a completat azi o alta fisa. Se poate dar numai maine mai ai timp.
La profilele de la uman nu se preda mate, fizica si chimie in clasele a 11-a si a 12-a, si daca nu faci aceste materii nu dai bacul la ele. Daca nu dai bacul la ele nu poti intra la orice facultate, deci parerea mea este ca e mult mai usor la uman, dar nu la fel de profitabil ca la real sau servicii... Totusi, oricine are dreptul sa aleaga, asta e doar parerea mea.