Daca nu ai 10 in mod normal nu. Amenintarea asta au primit-o multi dar nu am auzit pana acum de asa ceva, e mai mult o modalitate a profilor/a directoarei de a va face sa va fie frica si sa nu mai chiuliti.
Nu cred. Daca faci multe absente nemotivate atunci da..se poate scadea nota la purtare.
Lool normal ca poate hahahah si noia am facut in tinerete asa am fost bagati in consiliu si au decis 2 pucte la purtare dar... sau facut ca au uitat.
Da,se scade daca vor profii de ex eu am chiulit si o trebuit sa sune parintii pe diriga ca daca nu scade nota la purtare.Da la voi nu cred ca sunteti liceeni. Funta?
Nu se poate scadea un punct la purtare, e doar un mod de amenintare, cum iti zicea maicata cand erai mic: nu mai baga jucaria in gura ca e caca!
Eu sunt in clasa a 9-a, si am colegi carora, la un anumit nr de absente(e.g. 10) le-a fost scazut un punct la purtare! Si oricum, nu cred ca la 2-3 absente, faci crima! Dar trebuie sa ai grija sa nu devina un obicei! BAFTA! funda?!
Pai exact asta spun, am primit si eu amenintarea asta si au insistat pana la final, iar la final cand ne-au incheiat mediile aveam toti 10 la purtare. Cred ca singura posibilitate ar fi sa aiba un regulament stupid (apropo, s-au mai schimbat timpurile, nu mai e ca inainte). Ideea: se poate, dar fiind vorba de o clasa nu o vor scadea (sunt sigur 80-90%), dar, in mod normal, la 10 absente ne motivate se scade un punct la purtare.
Mai oameni buni este un abuz cand chiulesti in grup. Nu este ca ai absentat. Chiului in grup este pedepsit, Daca chiulesti in grup si sunteti prinsi de politie se lasa nasol declarati poate si amenda.
Ceau Bascuta.La 10 absente nemotivate se scade nota la purtare cu 1punct dar daca ai 3 absente nemotivate cu Rosu atunci iti scade tot 1 punct deoarece is cu rosu.(ii cv mai grav...)
Hai sa va mai zic un mod de ce se iau astfel de masuri. Pentru ca ajunge la minister cazu vostru iar acolo incep declaratile de ce au chiulit nu este bun profesorul nu se comporta frumos, nu preda bine. Daca nu reiese ca profesorul este vinovat. Pedeapsa este scaderea notei la purtare sau un prim avertisment. Inainte sa chiuliti in grup vorbiti cu profesorii. Si aventi grija cand mergeti in grup pe strada poate sa va salte politia bine acum in 2012 sansele sunt mici dar au tot dreptul.
anonim_4396 întreabă: