| MicutsaBăă a întrebat:

Şi voi daţi teste iniţiale săptămâna viitoare? rolling eyes... Sincer, mi se pare o prostie... mrg oh go on. Şi chiar sunt importante pentru clasa a 9-a confused? Fundiţă + vot kiss`!

5 răspunsuri:
| andrey20bdj a răspuns:

Sunt importante deoarece poti face o buna impresie happy

| xSunriseX a răspuns:

Vor sa vada de unde sa ne invetse sau cv d genuchatterboxo porcarie.nici n`am inceput bine liceul si deja au inceput... oriqm.e tare ca nu ni le trec in cataloage\dancing

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu sunt deloc o prostie. Testele iniţiale sunt teste care arată profesorului care este nivelul general de pregătire al clasei, pentru a şti cât mai exact de ceea ce sunteţi capabili şi să îşi plănuiască lecţiile după nivelul vostru.

| Holocaust a răspuns (pentru Raul9004):

Ai dreptate tu Raul9004 laughing.dar totusi nu straight face.E stresant sa stii ca.de ex azi 3 teste, maine 2, si tot asa chatterbox.Pun pariu ca tu deja ai trecut de faza cu testele si restul' pachetului.Eu una nu prea am chef de teste pentru ca nu imi aduc mare lucru aminte,iar la liceu,asa zisii "profesori" nu prea au facut recapitulare klumea, si unii mai scrantiti, de ex daca iei 5.sa zic asa, te tine drept "copil de nota 5", dar acum hai sa fim optimisti

| xForSpeedx a răspuns:

Aceste initiale, sunt banale pentru orice elev, dar MINISTERUL acesta vrea sa vada capacitatea elevilor de a invata, adica daca elevii nu vor trece initialele profesorii risca sa li se fie scazute salariile, dar si voi elevi trebuie sa luati o nota mare in ele, deoarece, tu daca iei in initial 3 si ai media la materia respectiva care ai luat 10, ministerul o sa comenteze, de ce are 10 la materia aia cand a luat in initial 3 si o sa ti-o scada, si de aceea tebuie sa inveti sa iei acolo un 9, ca sa deabine.