Exista mai multe CD-uri cu lectii de engleza. Cel mai ieftin costa 16 lei, destinat incepatorilor.Internetul este plin de oferte de cursuri de engleza. Tasteaza pe Google.
La filme inveti cel mai bine engleza. si mai ales la sitcom-uri Iti recomand Family Guy :d
Depinde la ce nivel vrei sa ajungi si cat timp ai avea la dispozitie.In doua saptamani ai putea invata 500 de cuvinte (ca incepator) si ai invata cam 5-10 lectii -TOTUL DEPINDE DE TIMPUL TAU.
P. S: Sunt multe carti care te-ar putea ajuta, la sfarsitul lectiilor ai putea sa faci anumite observatii si sa notezi ce e de retinut, urmat de cateva teste.
Are dreptate @Sara.Inveti rapid cu ajutorul filmelor.Auzi si cum se pronunta si vezi imediat traducerea. Mintea face imediat legatura. E cel mai simplu.Nici nu te stresezi
Crede`ma, fac engleza de 4 ani la scoala si n`am fabar! Sincer daca nu`ti place nu poti sa inveti nici repede, nici incet! Stiu si eu, totusi ai putea incerca sa imprumuti caiete ale unor copii care sunt in primii 2 ani ca sa recapitulezi si apoi treptat sa evoluezi pana la performanta la care vrei! asta poate dura ceva timp 1 luna, 2!
anonim_4396 întreabă:
Deea3 întreabă: