| mariasweet123 a întrebat:

Stie cineva cam cum ar trebui sa arate referatul acela sau ce o fi pentru atestatul la limba germana? Adica ce ar trebui sa contina? Fundița

Răspuns Câştigător
| 1123456789 a răspuns:

L-a dat un amic acum 2luni, mi-a zis ca a avut 3 mini compuneri gen o scrisoare, un dialog si un monolog parca, oricum ceva mic

5 răspunsuri:
| mariasweet123 explică (pentru 1123456789):

Ok mersi :*

| Adry05 a răspuns:

Nu stiu ce atestat a dat invidividul de mai jos, dar la engleza se scrie un eseu de vreo 10 pagini despre o tema aleasa de tine ce are legatura cu cultura si civilizatia tarii respective.

| CuriousStuff a răspuns:

O sa ai un profesor indrumator care exact asta o sa faca, o sa te indrume, o sa-ti spuna exact ce trebuie sa faci. Nu stiu ce "amic" a predat acum 2 luni atestat cand atestatul se preda la sfarsitul anului si trebuie facut pe o singura tema, nu 3 compuneri... Se alege o tema si trebuie sa scrii despre ea mai multe lucruri, de exemplu "Urmarile daramarii zidului Berlinului" si scrii acolo ce a fost zidul berlinului, cine/ cand l-a constrit, pentru ce, apoi ce a facut, asta ca introducere si dupa scrii ce s-a intamplat dupa daramarea lui. Bineinteles, totul in limba germana. (Doar un exemplu) tema o sa o alegi alaturi de profesorul indrumator.

| 1123456789 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Stai linistit ca stiu ce vorbesc happy Si nu e ca la IELTS sau CAMBRIDGE, e mai usor la germana decat la engleza.Tot aceleasi parti le ai ca la examenul la engleza numai ca la subiectul de scris e mai usor si da au fost 3 mini compuneri exact cum am zis mai sus. Desteptule atestatul de limba il poti da oricand vrei si esti pregatit.Se face o cerere la centrul respectiv unde se poate da examenul si o sa stabilesti cu respectivii o data convenabila