Halat pana peste fese.maneca lunga sau 3 sferturi. poate fi si cu maneca scurta!
Halatul trebuie sa fie alb, manaca lunga de preferat - iti va folosi atunci cand ai probe practice (de baga mana in ...vaca sa vezi daca este gestanta - exemplu)...
Nu conteaza trebuie sa fie lung pana peste fund si in legatura cu maneca nu conteaza.mult succes. app este greu la medicina veterinara?:d vreau sa dau si eu
Iana in ce oras esti la medicina veterinara? si eu sunt in primul an la medicina veterinara in iasi. Nu cred ca conteaza lungimea halatului.Probabil e important sa-l avem
Eu is la Cluj. mi-am luat un halat azi cu maneca lunga numa` ii pana putin peste fund de lung. ma gandeam ca poate trebuie mai lung sau cu maneca scurta, habar n-am
Multumesc de informatii
Pentru Elly4all: am inteles ca-i destul de greu. si faptul ca ii de 6ani. dar eu oricum nu m-as fi vazut facand altceva:X
Gandeste-te bine ce vrei sa faci pentru ca medicina veterinara nu ii numa` ca-ti plac cainii sau altele, implica mai multe
Iar pentru auran: de obicei cand bag mana in vreun animal, bag mana goala [informativ] am inteles ce ai zis
tnx again
Stiu draga sensei cum ii cu treaba aia intrebarea era pentru LABORATOR ce halat am nevoie
tnx anyway