Ai omis sa precizezi ceva extrem de important: editura. Exista mai multe manuale de filosofie, nu doar unul. Oricum, probabilitatea de a gasit exact manualul care te intereseaza in format electronic este destul de mica.
O parere despre ce? Exista manuale bune si manuale mai putin bune. In plus, exista manuale pentru 1/saptamana si manuale pentru 2h/saptamana, in functie de profil. Depinde ce te intereseaza, ca daca alegi unul la intamplare si acela e unul nu foarte bine structurat, exista riscul sa obtii o imagine nu tocmai corecta despre aceasta disciplina, acest domeniu.
Nu vreau sa-mi fac o parere despre disciplina filosofie, ci doresc sa vad cum arata un manual de filosofie de clasa a 12, si cat anume i se cere unui elev de clasa 12 sa invete pentru proba de bac.Iti multumesc pentru precizarile tale in legatura cu tipurile de manual, stiam ca exista manuale de tip a si b. Sper ca acum am fost destul de clar.Si din cate stiu manualele ar trebui sa respecte o programa scolara indiferent de editura care le-a tiparit.
SlymOvy întreabă: