In 17 septembrie.Nu te lua dupa toti care spun ca festivitatile de deschidere sunt in 15, iar pe 17 ne punem deja in banci pentru ore.15 cade sambata si nimeni nu e asa de batut in cap incat sa ne spuna sa mergem la deschiderea scolii sambata.Deci fii sigur/sigura ca in data de 17 septembrie vom incepe scoala.
Eu una am inteles ca pe 15 este festivitatea de deschidere si pe 17 incep normal cursurile.Si asa a declarat si Ponta ala
Şcoala va incepe pe 17 septembrie, având in vedere că 15 septembrie pică sâmbătă, iar de ceva timp nu se mai invaţă sâmbătă. Nu te lua după toţi proştii care spun că "şcoala începe sâmbătă"
Delikat97 : Imi permit sa te contrazic, sau sa te lamuresc daca imi dai voie.Decizia asta a fost luata oficial, nu a visat-o nimeni noaptea.Se pare totusi ca nu este obligatorie..si pe internet daca vei cauta vei gasi ca s-a stabilit ca fiecare scoala respectiv liceu sa decida cand va avea loc festivitatea.
Toti zic ca festiviatea este pe 15 dar nu este adevarat pentru ca 15 cade sambata deci sigur pe 17 incepem scoala nu te lua dupa altii
1.Daca unii afirma ca sc incpe pe 15 nu suntem prosti! si 2.Intrati si cititi:)
http://www.gandul.info/......e-10007633
Multumesc ca mi-ai spus.Nu stiam ca decizia apartine fiecarei scoli sau fiecarui liceu in parte.La mine in oras, toate scolile respectiv liceele au festivitatea de deschidere pe 17 septembrie si, cum am auzit asta si la televizor, am crezut ca e oficial.Multumesc
Henrypericolpublic întreabă: