| mgtow a întrebat:

Stii ca ai casa ta dar ramai fara munca banii se termin nu ai contacte care sa te bage la un servici, te saturi de bagat CV-uri si nimeni nu te angajeaza esti singur/a in casa nici-un prieten nu te ajuta toti iti intorc spatele parintii sunt morti ce ai face? Eu as sta in pat si as muri de foame.

5 răspunsuri:
| florina200 a răspuns:

Ar trebui sa incerci mai departe

| ROB3RT89 a răspuns:

Cred ca e aproape imposibil sa nu gasesti ceva de munca, ca gasesti si pe 800-900 si tot e bine decat nimic...Sunt multe posibilitati sa iesi din acesta situatie, cum am spus mai sus serviciu cu salariu ceva mai mic e aproape imposibil sa nu gasesti, mai bagi un chirias 2 te-ai scoshappyDar ca tine sa stai in pat sa mori de foame, eu zic ca trebuie sa te mai gandesti! Ori ce situtie dificila are si o iesirewinking

| tabittha a răspuns:

Timp de o luna maxim sa zicem ar trebui sa incerci zi de zi si de dim pana seara sa cauti de lucru. Daca tot nu gasesti, cauta chiriasi, apoi daca trece mai mult timp si nu gasesti, inscrie-te la cantinele sociale, du-te la primarie, vezi ce poti face. Un om matur, care gandeste cat de cat, nu poate sa renunte la viata asa usor. Si crede-ma ca atunci cand te roade stomcul de foame nu rezisti tu fara sa faci absolut orice ca sa mananci. A muri de foame e cea mai crunta si mai lenta moarte posibila, deci...nu cred ca vei ajunge vreodata la asta. Oricum dupa cum ai scris, stiu ca ai zis-o la misto ca o supozitie.

| MihaelaDart a răspuns:

Ma gandesc ca pe studiile mele facute in liceu si facultate imi pot gasi cu usurinta un job, nu am nevoie de ajutora altora sa-mi gaseasca serviciu si sa fie unul aranjat. Nu as sta nici o zi in casa, pentru ca ma gandesc pentru a-mi face ziua si viata mai frumoasa. In cazul lenesilor e problema lor... niciodata nu vei primi o mana intinsa de la cineva sa te traga, trebuie sa intinzi si tu bratul sa te poti ridica pe picioare!

| mgtow explică (pentru MihaelaDart):

Corect, prietenii sunt dusmani in ziua de azi, rar mai dai de cineva de treaba.