Nu vor intra poeziile lui Nichita Stanescu, Ion Barbu, Marin Sorescu. De asemenea, nu intra nici "Morometii" de Marin Preda, nici "Iona" de Marin Sorescu.
Atenție ce excluzi din invățare: ministra a zis că nu intră materia coresp. sem II dar n-a zis care e aia! E interpretabil până nu trimite școlilor ceva scris
Pentru ca in mod normal, asa ar trebui sa fie. Exista o programa si o planificare care trebuie respectata de catre toti profesorii. Nu predau ei cand si cum au chef materia. Acum, ca mai pot sa isi imparta orele într-un anumit fel pentru o lectie sau alta, asta e altceva. Daca nu ar exista o planificare ce trebuie respectata cum crezi ca s-ar da simularile? Pentru simularea asta, care a fost amânată, nu intrau operele si autorii pe care i-am enumerat. Din moment ce orele au fost intrerupte, tot asta se considera materia ramasa "nepredata" si care nu va intra nici la BAC, pentru ca nu a fost facuta. Acum, daca unii profesori au reusit sa le parcurga, cu atat mai bine.
Deci pe semestrul doi la profil tehnologic nu se mai dau operele Iona de marin sorescu si Leoaica tana iubire de Nichita stanescu?
M-am uitat pe ce am facut si cred ca riga crypto am facut-o pe semestrul intai de aia intreb mai mult
Da, asa ar fi normal, sa nu se mai dea. O sa revina completari ulterioare de la minister si vom vedea.
Https://www.portalinvatamant.ro/......-9306.html
S-a afisat programa, s-ar putea sa intre Barbu.
Nu inteleg tata ce e pe siteul ala daca ma ajuti iti multumesc.Bine iti multumesc si pentru asta mersi
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
Opomanapeviatamea întreabă: