| mateisitudor a întrebat:

Stiti vreo carte sau un site, ceva, care te învețe body language la bărbați/adolescenți, cand vine vorba de fete? Adică să stiu cum sa folosesc body language si sa il îmbunătățesc cand sunt cu prietena

18 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ca sa aiba vreun efect, iti dai seama ca ar trebui ca si cei din jurul tau sa poata interpreta bl, nu? BL e folositor mai incolo la interviuri, samd, insa acum e ca si cum ai intreba de unde poti invata totul despre Pink Floyd cand toti din jurul tau asculta Selly si alte mizerii de genul.

| aneliram a răspuns:

Https://www.curteaveche.ro/p/limbajul-trupului-in-dragoste,
Gasesti multe carti, si cred ca si site.uri

| RKBlue a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu ca Pink Floyd nu ar fi o mizerie... laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru RKBlue):

Daca cultura ta muzicala se reduce la mezeluri si de-alde Inna, bineinteles ca e o mizerie.

Nu ascult muzica romaneasca si scrisa de romani laughing
Nici Beatles.
Cultura muzicala nu inseamna insa ca tuturor trebuie sa le placa sau sa asculte Mozzart si niste trupe vechi.
Gusturile nu se discuta, in general(sunt destui artisti, iar noi romanii ne putem "mandri" cu destui, care fac muzica fara sens)
Muzica trebuie sa te inspire, sa te faca sa simti ceva.

Hai, zi 5 artisti de referinta pentru tine, sa imi fac o idee. Oricum ai lua-o, sa zicem ca poate nu ii intelegi pe PF sau ti se par plictisitori, whatever... dar de la asta pana la a ii eticheta ca mizerii, haha.

Nu am zis ca sunt mizerii.Am vrut sa zic ca pot fi catalogati drept mizerii(in functie de gust).
De ascultat am ascultat vreo 2-3 piese, nu sunt rai.
5 artisti? Hmm, ma gandesc putin si ii scriu.

| WhiteLife a răspuns:

Limbajul trupului- Allan Pease. Gasesti si video-uri de-ale lui pe Youtube.

Trupe:
A-ha
Galantis
The Vamps
Sunrise Avenue
West Life
Ofenbach

Artisti:
Jeremy Zucker
Lauv
Robin Schulz

Interesanta alaturarea celor de la A-Ha cu restul. Peste genul asta de muzica mai dau uneori prin jocuri sau clipuri comerciale. Merge ca muzica de fundal, dar nu m-a dat niciodata pe spate. Daca rezonezi cu ele in vreun mod, ma bucur pentru tine. Eu prefer chestiile care ma fac sa simt un fior pe sira spinarii, macar ocazional. Ca tot ziceai ca ai ceva cu artistii romani - poate ar trebui sa sapi mai mult, pentru ca in underground vei gasi o gramada de comori ascunse, inclusiv pe felia ta - uite: https://www.youtube.com/watch?v=-TKTg0fnCSU
Nu e romanca, e moldoveanca de peste Prut, in principiu. :) P.S. Si daca tot i-ai enumerat pe cei de la A-Ha, cu siguranta o sa mai gasesti niste treburi extraordinare in anii 80. Mentionez doar doua - Tangerine Dream si Klaus Schultze.

"Interesanta alaturarea celor de la A-Ha cu restul."
Nu neaparat interesanta.Sunt multi artisti si trupe care imi plac, nu conteaza neaparat perioada, dar pe multi nu ii pot enumera deoarece am putine melodii care sa imi placa de la ei.
Plus ca nu tin mereu minte artistul,ci melodialaughing

Melodia nu e rea, dar e mai degraba ceva ce nu as pune in playlist nici platit laughing
Nu am ceva cu artistii romani, si noi avem destui muzicieni buni, dar avem la fel de multi care fac muzica slaba(si destul de repetitiva, uneori)
Oricum, asta-i industria muzicala.De multe ori poti vedea ca multi artisti talentati si inovativi sunt relativ subapreciati.(nu mereu, dar in multe cazuri) si nu sunt sanse atat de mari de a le asculta piesele.

| mateisitudor explică (pentru WhiteLife):

Mersi

| mateisitudor explică (pentru aneliram):

Mersi mult

Treaba cu "imi place piesa x de la y" mi se pare ultra-superficiala. Bine, sunt foarte putine trupe care au scos numai albume brici cap-coada (Sentenced fiind prima la care ma pot gindi), dar nah... depinde si cu ce ai crescut si multe altele. Daca esti mai superficial de regula nu pot sa iti bag Alexandrina pe git si sa ma astept sa iti placa. Bumtzi-bumtzi ftw, cam asta e industria muzicala...

"Treaba cu "imi place piesa x de la y" mi se pare ultra-superficiala"
Nu neaparat.Sunt trupe care chiar au maxim o piesa sau doua bune si restul nu...
"Daca esti mai superficial de regula nu pot sa iti bag Alexandrina pe git si sa ma astept sa iti placa" laughing
Normal ca nu poti sa o bagi pe gat.Melodia e "faina" dar nu e un anume stil de faina.

"Bumtzi-bumtzi ftw, cam asta e industria muzicala" Exact. Si multe melodii care par copiate una dupa cealalta.

In general evit one-hit wonders. Daca le acorzi putina atentie, nu sunt chiar asa. Daca au doar o piesa care e hit nu e neaparat cea mai buna a lor. Uite, Queen - mai toti Bohemian Rhapsody in sus si in jos, We will rock you, eventual We are the champions si inca vreo cateva. Millionaire Waltz? The Prophet's Song? CAPODOPERE! Cine stie de ele? Cine a luat si a disecat frumos discografia lor dincolo de hiturile radio/TV, desigur.
Marea mea buba e ca bumtzi-bumtzi de multe ori inseamna si "artisti" care nu au habar ce e aia muzica. Le pui o chitara in mina si un microfon, fara autotune, au murit instant.

| aneliram a răspuns (pentru mateisitudor):

Nu ai pentru ce!

| WhiteLife a răspuns (pentru mateisitudor):

Cu drag.