anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

STIU CA ACEST SITE NU ESTE UNUL PENTRU TEME/ SCOALA, DAR AM MARE NEVOIE DE AJUTOR! AM PUS SI INTREBAREA PE BRAINLY, DAR NU-MI RASPUNDE NIMENI! Dupa ce voi primi raspuns aici, voi sterge intrebarea!
Va rog sa ma lamuriti despre ce trebuie sa ma " leg" in acest eseu. Despre structura textului, despre cuvinte sau despre ce? va rog mult!
,, George Călinescu, în a sa Istorie a literaturii române de la origini până în prezent (1941), observă că amestecul de cuvinte de originile cele mai felurite [...} dă limbii române o bogăție de culori lirice, în ciuda unei apartenențe sărăcii creative."
1. Scrie un eseu de maxim o pagină, în care să ilustrezi afirmatia de mai sus, având suport un text liric de Mihai Eminescu.
Vă rog mult să-mi explicați ce trebuie sa contina acest eseu?

Răspuns Câştigător
| morfeo a răspuns:

Mai taie din teme da-le dreacului

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi scrie tu, ca tu mergi la scoală nu noi, temele din clasă le faci tu, nu aici pe TPU.

| parismaan a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Pai tu nu intelegi ca am pus si pe brainly si nu-mi raspunde nimeni?

| PainTech a răspuns (pentru parismaan):

Pune mai multe puncte, o sa răspundă cineva.

Îți dau seama că nu îți face nimeni eseu pentru doar 20 de puncte...

| parismaan a răspuns (pentru PainTech):

Am pus peste 100 de puncte...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru parismaan):

Tu nu intelegi, aceste site uri nu pewrmit rezolvarea temelor, nici TPU nici brainly. Intreaba ti colegii profesorii trebuie cineva sa te lumineze. Pe vremea comunismului nu exita internet si TPU, dar erau elevi premianti in scoli, nu toti, dar ăia care nu puteau invața se multumeau si cu un 5 notă de trecere ca nu toti am fost premianti si cu 10 pe linie, intreaba ti parintii fa cercetari in bibliotecă caută carti, nu sta sa astepti ca altii sa ti facă tema

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In ce clasa ești? Ai scris textul corect? Nu era cantitative? Nu creative. Și poate ai vrut sa spui aparente nu apartenente, nu? Pentru ca incerc sa inteleg ce a vrut sa spuna Călinescu
laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ce poezie de a lui Eminescu vrei sa fac raport? Sa mi spui și ce clasa ești ca sa știu cum ma exprim

| PainTech a răspuns:

Explici figurile de stil, mai ales cele vizuale, pui accent pe faptul că limbajul e in mare unul simplu. E limba romana, aproape orice tâmpenie scrii e corect.