Spuneai ca "toata lumea" te considera destept, cuminte, inteligent.
Acum spui ca "toata lumea" nu te apreciaza. Care sa fie adevarul?
Ce aptitudini ani, draga Alan? Ce crezi ca putem invata noi de la tine? Poate daca ai aparea intr-o revista, ai fi la rubrica "Asa nu".
Pai nu ma apreciaza desi fac multe.Nu m-au apreciat delooooc colegii din generala desi faceam multe lucruri frumoase, ii ajutam, invatam bine, ii reprezentam la concursuri si multe altele.Crede-ma.Nu vorbesc prostii,vorbesc serios.
Acum e ok in prezent.
Aptitudini:sunt bun la ciclism(desi sunt putin plinut dar vreau sa slabesc neaparaaaat,obligatoriu),stiu sa vorbesc,sa citesc(asta nu e aptitudine,oricine o face,vroiam sa zic ca citesc des),stiu sa port un dialog interesant, stiu sa vorbesc pe argumente, stiu sa vorbesc, odata am vorbit la o conferinta pe o tema de psihologie invitat de catre un doctor.Imi place mult sa ajut lumea,sa ii fac fericiti si sa simt ca i-am ajutat si le-am facut ziua mai frumoasa(fac gesturi de caritate des),vreau sa particip la olimpiade(am participat la Cangurul si alte concursuri de genul in trecut), stiu sa cant(nu sunt afon deloc dar consider ca vocea mea mai are mult de lucrat, mult, suna bine vocea mea, pe bune.Cant si nu sparg geamurile, am ureche muzicala, multi mi-au zis-o dar nu e cazul sa merg la vreun concurs, mai am mult de lucrat) si nu mai stiu...Am jucat si fotbal in trecut cand eram mic dar m-am lasat fiindca vroiam sa ma axez mai mult pe scoala, asa au spus parintii etc.
Si ''merci'' pentru chestia cu ''asa nu''.De rautati sunt satul.
De citit, stim sa citim cu totii. De scris, la fel.
Ok, esti bun la ciclism! De ce nu mergi la concursuri, sunt foarte multe.
Uite unul in viitorul apropiat:
http://www.ciclism.ro/competitie/15861/#more-15861
Dar de ce este atat de important sa slabesti? Sa stii ca daca slabesti, asta nu inseamna ca o sa fii mai apreciat de cei din jurul tau.
Tu chiar ai probleme cu stima de sine...ar trebui sa te duci mai des pe la psiholog...this is out of our hands(TPU). Ai nevoie de consult specializat, nu de vorbe de la necunoscuti de pe net. Serios. E chiar un sfat!
E un proverb sau cam asa ceva care zice: "Nu fi trist ca n-ai fost remarcat, ci fii trist daca n-ai facut nimic remarcabil!"
Foarte bun proverbul. Si eu am aceeasi impresie, ca ai cazut intr-o depresie si ai nevoie de ajutorul unui doctor. Nu iti face griji ca nu este un capat de tara acest lucru insa trebuie sa iti revii. Totodata trebuie sa realizezi o data cu trecerea timpului ca viata nu este asa de usoara si frumoasa prexum sperai. Sunt foarte multi cei pe care ii ajuti apoi te uita. Eu sunt deja obisnuit. Scuze daca am gresit dar am scris de pe telefon...