| LanguageMaster a întrebat:

Studenții de la politehnica București învață bine?

Răspuns Câştigător
| Arrakis a răspuns:

Fiecare padure are uscaciuni.
Teoretic sunt nevoiti sa invete bine...sunt materii destul de grele, examene la fel, profesori complicati, etc.
In realitate cati intra admisi in anul 1 si cati mai termina facultatea...e adevarata celebra replica intra cine vrea si iese cine poate.
Aproape 9/10 studenti se aleg cel putin cu o restanta pe an, dar in toti anii de facultate.
Ideea e ca majoritatea facultatilor (nu toate) din politehnica chiar sunt facultati la care in general se munceste in permanenta, nu doar in sesiune.
Dar partea buna e ca majoritatea isi gasesc ceva de lucru dupa ce vor absolvi, mai ales in IT.

5 răspunsuri:
| AlexPatriciu a răspuns:

Unii da unii nu laughing

| gabicoo a răspuns:

Depinde!
Dacă se plătesc la timp taxele promovează toată lumea!
happy

| Raizing a răspuns:

Nu conteaza unde, important este faptul; oriunde te duci intalnesti buni / mai putin buni, balanta se inclinalove struck

| cosmin1324 a răspuns:

Depinde de facultate, una e Automatica si Calculatoare si alta e Ingineria Materialelor, desi o sa ai si la IM colegi care invata bine, la Automatica si Calculatoare cam toti cei care intra au un nivel foarte ridicat.

| Arrakis a răspuns (pentru cosmin1324):

"la Automatica si Calculatoare cam toti cei care intra au un nivel foarte ridicat." - asta crezi tu acum, dar nu vei mai crede pe parcurs. Nu, n-au un nivel foarte ridicat, au doar medii foarte mari la admitere, iar admiterea (din mate+fizica grila btw, nu informatica) e nimic/fara relevanta pentru ce veti face in facultate.
Pe parcurs vei ramane surprins de cate lepre poti gasi happy si cati isi vor da interesul.
Am avut un coleg repetent doi ani la rand in camera de camin care n-avea nicio treaba, mai mult rupea sala de forta in fiecare zi, dar si asa habarnist si lepra tot l-au primit pe undeva ca Junior pe ceva development in Java. Apropo, nu mai zic ca pana si pentru interviurile/task-urile de acasa imi cerea ajutorul.
Culmea culmilor e ca e mare nevoie de forta de munca in acest domeniu, asa ca se vor accepta pana si din astia slabi, motiv pentru care industria IT din Romania e mai mult o slugarnicie pentru corporatiile straine...inovatie la noi prea putin se va face, start-up-uri, etc. pentru ca si aia buni si aia slabi vor alege tot corporatiile care le asigura o leafa buna si cam atat.

Întrebări similare