| paul21 a întrebat:

Sunt din Constanta, am media 9, 80. La ce liceu ar fi mai bine sa intru? Multumesc

Răspuns Câştigător
| BiiyRallu a răspuns:

Eu is din alt oras dar la ce medie ai. ai putea intra la aproape toate liceele. dar intai trebuie sa alegi unde vrei la uman sau real si dupa liceul.eu is a 8 si ma confrunt cu aceiasi problema

6 răspunsuri:
| paul21 explică:

Cel mai bun liceu este Colegiul Mircea cel Batran dar parca n-as vrea sa ma duc acolo. As prefera mai mult Ovidius.

| PuFuLeThE_9988 a răspuns:

Pai gandeshte-te mai intai ce iti place sh ce nu, de ex daca iti place romana du-te pe filologie, adica undeva pe uman, daca iti place chimia, matematicaa fizica mergi pe real, la mate-info, bio-chimie...st atatea. Orikim poti sa intri oriunde vrei, dar ai grija la ce-ti place sh ce nu!

| Andre a răspuns:

Pai. cam greu de zis depinde unde vrei adica daca ai media 9.80 e fff bine. acum depinde de tine unde iti doresti.si eu is din Constanta sh as vrea sa intru la Calinescu :d

| BoBo_5926 a răspuns:

Nea sulica franaru la c iti comenteaza profi la ore poti sa te duci sa te impusti tongue
La ovidius tio dau profesori ...la mircea tio dau altii.
Lasa ca ne vedem maine sa iti dau 2-3 sfaturi p cocoashe pana te indreptzi bafta gaoz

| WazzUp_1079 a răspuns:

Bobo, daca tot esti asa dur, ce ai zice sa ne intalnim in cur la mata ( curte ) sa,, ii dai lu paul niste sfaturi'' cu mine de fata pe,, cocoasha'', sa vezi ce calareala iti trag dupa aia, sa dea dracu as te mai vad prin Cta in urmatorii 5 ani ca iti rup o mana si un picior si te pun sa cersesti

| WazzUp_1079 a răspuns:

Bobo, stiu cine esti, si daca te vad iti rup o mana si un picior si te trimit in Tomis3 langa handicapati la cersit si in legatura cu paul, te aranjaza daca se pune pe tine slabatura.