Daca este asa cum spui tu, ca nu ai avut decat o medie sub 9.50 nu are cum sa iti iasa media 9.25... verifica inca o data, poate e o greseala. Succes la examene! :*
Nu sunt din Craiova dar in orasul meu liceele foarte bune (3 la numar) au o medie de admitere de peste 9 asa ca daca tragi tare poti ajunge departe ideea este sa ai vointa si sa iti placa ceea ce faci. Noroc la examene :*
LOL ...eu nu stiu de ce sunteti asa de stresati Si eu sunt in clasa a 8-a si am 9.25 5-8. Daca intru la filologie e bine Sunt satul pana peste cap de sistemul din Romania.P.S. Daca vine cineva si ma contrazice in legatura cu sistemul din Romania... cum ca e foarte bun poate sa-si aplice o lovitura cu membrele superioare.
Nu are cum să îţi iasă atât media. Dacă în a 7-a ai avut 9.44 iar în rest ai avut doar peste 9.50, trebuie să-ţi iasă mult mai mare. Aici 100% s-a strecurat o greşeală.
Nu sunt pretentioasa dar ma asteptam la mai mult interes si profesori sa te trateze dupa limite avand in vedere ca suntem uman, asta inseamna ca nu suntem buni la mate, chimie, biologie si fizica dar... suntem tratatati la aceste mataerii ca profilele de real, si deci normal ca notele nu sunt prea stralucite Asta la mine in liceu.
Dar cand am vorbit de sistemul din Romania m-am referit la toti profesorii care fac ce fac cer bani pentru a trece o corigenta, sau mai stiu eu ce...
Nu are cum sa-ti iasa 9.25. Cred ca ai sanse sa intri la Elena Cuza. Daca nu, licee bune mai sunt si Pedagogic sau Titulescu (cel putin asa am auzit).
Heh,las' ca vezi tu la liceu.Sa vezi ce fericita vei fi cu o medie de 9, 25.
Dar chiar si asa, nu are cum sa-ti fii iesit media 9, 25 cu informatiile pe care le-ai scris.