| lSarcastiquel a întrebat:

Sunt foarte trista sad Media mea pe 5-8 este 9.25 straight face, nu am avut decat in a 7-a medie sub 9.50, aceea fiind 9.44..si ma simt dezamagita, mi se pare o medie mica sad mai ales ca urmeaza imediat examenul...la romana pot lua 9 sau peste 9 iar la mate..intre 7-8.pot intra la un liceu bun cu media asta? ( din Craiova)

10 răspunsuri:
| Adina981 a răspuns:

Daca este asa cum spui tu, ca nu ai avut decat o medie sub 9.50 nu are cum sa iti iasa media 9.25... verifica inca o data, poate e o greseala. Succes la examene! :*

| Mondialu112 a răspuns:

Nu sunt din Craiova dar in orasul meu liceele foarte bune (3 la numar) au o medie de admitere de peste 9 asa ca daca tragi tare poti ajunge departe ideea este sa ai vointa si sa iti placa ceea ce faci. Noroc la examene :*

| Skylimit a răspuns:

LOL ...eu nu stiu de ce sunteti asa de stresati rolling on the floor Si eu sunt in clasa a 8-a si am 9.25 5-8. Daca intru la filologie e bine rolling on the floor Sunt satul pana peste cap de sistemul din Romania.P.S. Daca vine cineva si ma contrazice in legatura cu sistemul din Romania... cum ca e foarte bun poate sa-si aplice o lovitura cu membrele superioare.

| CrissNico a răspuns (pentru Skylimit):

Sunt total de acord cu tine, sistemul din Romania este praf sad Eu am intrat la filologie acum doi ani si iti zic ca nu e cum ma asteptam sa fie sad
Poate cu timpul Romania se va schimba, desi nu cred happy
Oricum de acord cu tine!

| kayron99 a răspuns:

Daca va fi ca evaluarea de anul trecut vei avea sanse foarte mari.

| Skylimit a răspuns (pentru CrissNico):

happy. La liceul la care merg media la filo e de 8 si ceva... la mate-info este 7 si ceva. god dammit. Sunt foarte bun la informatica and *** dar la mate sunt bata...praf. Of, de ce nu m-am nascut in Anglia. Apropo. cum e de fapt la tine? Adica cum te asteptai si cum e de fapt?

| ThatsTheSpirit a răspuns:

Nu are cum să îţi iasă atât media. straight face Dacă în a 7-a ai avut 9.44 iar în rest ai avut doar peste 9.50, trebuie să-ţi iasă mult mai mare. Aici 100% s-a strecurat o greşeală.

| CrissNico a răspuns (pentru Skylimit):

Nu sunt pretentioasa dar ma asteptam la mai mult interes si profesori sa te trateze dupa limite avand in vedere ca suntem uman, asta inseamna ca nu suntem buni la mate, chimie, biologie si fizica dar... suntem tratatati la aceste mataerii ca profilele de real, si deci normal ca notele nu sunt prea stralucitesad Asta la mine in liceu.
Dar cand am vorbit de sistemul din Romania m-am referit la toti profesorii care fac ce fac cer bani pentru a trece o corigenta, sau mai stiu eu ce... laughing

| xjr97 a răspuns:

Nu are cum sa-ti iasa 9.25. Cred ca ai sanse sa intri la Elena Cuza. Daca nu, licee bune mai sunt si Pedagogic sau Titulescu (cel putin asa am auzit).

| Northern a răspuns:

Heh,las' ca vezi tu la liceu.Sa vezi ce fericita vei fi cu o medie de 9, 25.
Dar chiar si asa, nu are cum sa-ti fii iesit media 9, 25 cu informatiile pe care le-ai scris.